GTA3orGAME Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka widziałem dzisiaj w GTA IV gostka w multipalyer który miał kask wojskowy i twarz wymalowanom (czaszka) i chciał bym się dowiedzieć zkąd można takie cos zdobyć nie ma tage w ubieralni u mnie (w telefonie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CisPK Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 W Multiplayer są takie ubrania jakie np: wgrał admin. A do single trzeba ściągnąć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROSHOTER1994 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 (edytowane) Albo możesz pobrać skina i wklejasz go takim programem na youtube wpisz jak wkleić moda do gta4 albo skina to nie ma rużnicy co wpiszesz bo to robisz jednym programem tylko do innego folderu Program nazywa się SparkIV pamiętaj jednak że różna wersja programu jest do różniej wersji patch nie wiem jaka jest wersja SparkIV to patch 1.0.7.0 poszukaj w necie,nie powiem ci teraz bo bawię się lepszy programem co ma dużo opcji bez wklejania i grzebania i td. Wpisz na youtube np GTA IV - Jak wgrywać mody Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez PROSHOTER1994 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi