natan1234 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam koles mi gifnol flama za pomoc i chialem tez odrazu se kupic spec i medkit itd ale jako ze 11 jade do polski ( mieszkam w angli) na wakacje to nie oplaca mi sie juz na 3 dni aktywowac a potem 4 zmarnowac i chialem uzyc jak przyjade i tutaj pytanie nie zniknie mi flame z inboxa za jakies 3 tygodnie bo jesli tak to wole uzyc teraz i chociasz na te 3 dni Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie nie zniknie ci bo gracz ci go giftnoł... Odnośnik do komentarza
Zavetti Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Ale ty go uzyles, tak? Wtedy ci zniknie za 3 dni. A hesli nie aktyeowales to nie zniknie z inboxu. Odnośnik do komentarza
Diesiel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeśli masz go w Inboxie to zapewiam ,że ci nie zniknie ,lecz jak go aktywujesz to ci zniknie za tyle dni za ile ci giftnął. Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW Odnośnik do komentarza
El_Bober Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeżeli gościu ci giftnoł flame to ci nie zniknie po tych 3 dniach ,czy po 3 tygodniach . Może leżeć tam wieki ... Tam samo jak mi kolega giftnoł RPK i leżało z miesiąc .. Sygnaturka by Me Odnośnik do komentarza
Strucel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Wyjaśnione To zamykamy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi