Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki Serwerowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Gdy próbuje się połączyć z serwerem stoi mi cały czas na zostaniesz połączony z serwerem. Nie jest to wina pongu ani game gdyż sprawdzałem to już :)

W syserr channeli praktycznie nic niema natomiast w syslog channeli mam błędy tego typu:

To jest ukryta treść, proszę

Za pomoc w rozwiązaniu problemów oferuję tygodniowy limit +/- ,5 w profilu i wdzięczność.

Opublikowano

tak jakby mapy wgl nie miały punktu startowego - btw .

Jakiego clienta i bina używasz ?

jesteś w 100 % pewny, że to nie wina pongu?

spróbuj z tym germany (ew wyciągnij z niego folder map) --

skan germany --

Opublikowano

Właśnie dzisiaj przeinstalował pliki i dupa dalej to samo . wcześniej game-y nie chciały się odpalać, a po reinstalu się odpalają tylko dalej problem z tymi mapami ;x

Opublikowano

Jestem pewien ze to nie wina pongu bo to sprawdzalem. Nie wiem jak to jest z germany poniewaz na gotowych plikach serwerowych dziala a na moich nie ;s jednak nie za bardzo mam ochote zmieniac pliki..

Opublikowano

no właśnie tak jak by mi germany nie czytało ale to nie wina germany ;s bo one mi na plikach sherera działa a tu nie no i właśnie nie wiem czemu ;s

Opublikowano

Pro.

Ta tabela jest zle zrobiona lub nie ma jej wcale. Pisze o tym w err DB.

btw. Niezla pomoc. Najlepiej caly server od nowa zrobic.

@Edit ta tez jest do naprawy.

sygna.png
Opublikowano

wgranie tych query też nie pomogło ;s

wydaje mi się że to nie to i błędy są związane z folderem germany ;s

Opublikowano
ip serwa
gdzie ty to wpisywałeś.. jakieś zabezpieczenia ? P2p porty nie działają, błąd z formułkami na Arenie Walk, P2P Connector closed (host "ip serwa") widzisz.. ? błąd z mobem id : 405 , 406, błąd we wpisach grupy 613

Aug 6 21:09:54 :: QUEST loading locale/germany/quest/object/notarget/letter/goldaxe.information : goldaxe [sTATE] information

Aug 6 21:09:54 :: QUEST loading locale/germany/quest/object/notarget/levelup/levelup.start : levelup [sTATE] start

z tymi statami jest coś nie tak.. z resztą to wszystko można odczytać z sysloga..

#Tenma

bo tak najłatwiej odpowiedzieć :)

Your superman is here, bitch!

Opublikowano

@ up

ip serwa -tutaj było ip ale nie chciałem go podawać dlatego zastąpiłem to tym :)

@topic

Problem rozwiązałem :) Temat close..

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...