Mimi14 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, mam pytanie. Co daje wykupienie za pp tych rzeczy?: 1 losowanie karty kolekcjonerskiej(max 3 dziennie) 3 losowania kart kolekcjonerskich(max 3 dziennie) Za pomoc idzie + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adik_123 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hmm... a na jaki jezyk trzeba ci przetlumaczyc zebys zrozumial. Jak masz problemy z j.polskim to uzyj google translatora ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dafu45 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ten 1 daje możliwość losowania jednej kary kolekcjonerskiej (dodatkowo) i można to kupić 3 w jednym dniu. ten 2 daje możliwość losowania trzech kart kolekcjonerskich (dodatkowo) i można to kupić 3 w jednym dniu. MoLi15 i Mimi14 2 Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Power-Sonic Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 no to daje że 3 razy dziennie możesz to kupic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoLi15 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Witam, mam pytanie. Co daje wykupienie za pp tych rzeczy?: 1 losowanie karty kolekcjonerskiej(max 3 dziennie) 3 losowania kart kolekcjonerskich(max 3 dziennie) Za pomoc idzie + 1 losowanie karty kolekcjonerskiej(max 3 dziennie) CZYLI MASZ 1LOSOWANIE KARTY K I MOŻESZ TO WZIĄC 3RAZY DZINNIE 3 losowania kart kolekcjonerskich(max 3 dziennie) CZYLI MASZ 3LOSOWANIE KARTY K I MOŻESZ TO WZIĄC 3RAZY DZINNIE Pomogłem daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi