virtualcf Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) siema ! mam problem w wr :/ na mapach takich jak red clover lost temple i ogólnie dłuższe mapy gdyż z daleka jest szary skin :// jestem np w niu na red clover i gdy patrze w strone bazy derbaran to jest szary skin :// prosze o pomoc MODERATORZE jezeli zły temat to proszę abyś go przeniósł Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez virtualcf aha Odnośnik do komentarza
Raddzioo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kolego! chyba jesteś nowy w warrocku... Ten "szary skin" to "mgła", taką mgłę ma każdy, i można ją wyłączyć tylko za pomocą cheata... Odnośnik do komentarza
Wiśniowy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zły dział. juz przeciez pisales to w PT... Ja tak zawsze miałem. Takie moje zdanie Odnośnik do komentarza
CODER_BEST Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 hmm ja przed sek sprawdziłem i ja też aż takiej nie mam ale tak jak @UP ja mam wszystko na max w opcjach a ty jak widać na screen raczej nie Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza
mateo2558 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 na wiekszej rozdzialce jest mniejsza mgla. dlatego polecam max ;] Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dobra, ale po co dwa tematy?! Zamykam ten i proszę pisać w tym: http://www.mpcforum.pl/topic/418905-niby-mgla-szary-skin-z-daleka/ pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi