patryk1653 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Jest tyle napisane żeby wszystko było jasne Siemka Chciałbym zaprezentować wam moda o nazwie Magic Wands Mod Został zrobiony przez MightyPork. Mod Dodaje nam magiczne pałeczki do gry tzn. po odpowiednim zaznaczeniu przekątnych pałeczki budują z materiału który musimy mieć w eq bądź niszczą zaznaczenie. Działa to tak jak //wand w Pluginie World Edit. Działanie moda: Gdy zaznaczymy odpowiednio* Zółtą pałeczką wybuduje nam się budowla. Gdy zaznaczymy odpowiednio* Szarą pałeczką zniszczy nam się to co zaznaczyliśmy ale ale nie wypadną surowce. Gdy zaznaczymy odpowiednio* Niebieską pałeczką zniszczy nam się to co zaznaczyliśmy ale tym razem surowce nam zostaną i można je pozbierać. *Odpowiednio czyli po przekątnej. Jak zaznaczyć: Zaznaczamy po przekątnej prawym przyciskiem. Najpierw Jeden Klocek najlepiej przy ziemi a potem drugi klocek na wysokość i odległość najpierw trzymając x** c*** v**** a potem klikając prawym przyciskiem myszy.(tak jakbyśmy budowali kostkę. nie wiem jak to inaczej wytłumaczyć ale patrz na obrazek) ** gdy trzymamy X wyjdzie nam kostka zapełniona w środku. *** gdy trzymamy C wyjdzie nam kostka pusta w środku **** gdy trzymamy V wyjdzie nam sama ramka. Przy Niszczeniu Szarą pałeczką gdy trzymamy C Minerały nam sie zniszczą a przy trzymaniu X zostaną. oczywiście trzeba je potem skopać albo użyc niebieskiej pałeczki trzymając X. Wtedy Zostaną nam wszystkie surowce i mineraly ale juz nie do kopania tylko do pozbierania ;] Dostępny jest też tryb FreeBuild który nie zabiera nam surowców z eq a pałeczki nie niszczą się. Włączamy go zmieniając w pliku properties (.minecraft/magicwands.properties) z FREE_BUILD_MODE=No Na FREE_BUILD_MODE=Yes Jak zainstalować: 1.Uruchom>%appdata%>.minecraft>bin>minecraft.jar 2.Otwieramy za pomocą winrara i wklejamy tam pobrane pliczki z archiwum. Jak jest coś nie zrozumiałe patrz na SS albo WideoTUT (nie mój) SS: WideoTUT: Download: http://hotfile.com/dl/126058304/c8c0ca5/MagicWands_1.7.3_by_MightyPork_up_by_Patrys.zip.html Skan: http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=40ed8a3325e54ac3121a25bfb75088ef52891e675dde5fbd729c4d67152c47a9-1312660610 PODOBA SIĘ ? DAJ PLUSA ! Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez patryk1653 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrPatryk927 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mod może fajny ale nie podawaj tu żadnych źródeł bo to jest chyba reklamowanie innych stron lub for a tego nie wolno robić wrzuć tutaj download i skan jakąś prezentacje moda i będzie ciekawie Jeżeli ci Nie pomogłem nie dawaj nic !. Pomogłem? podaruj mi . http://www.mpcforum.pl/topic/419124-dl-plaska-mapa-minecraft/ Płaska Mapa! download i skan ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1653 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ok już poprawione jak coś się nie da zrozumieć to Piszcie Trudno to trochę wytłumaczyć przynajmniej mi w tej chwili jak na cos wpadne to zmienie ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patryk1653 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Refresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
momox1 Opublikowano 18 Czerwca 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2016 x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi