Skocz do zawartości

Server dedykowany Terraria - innames.pl

KiemaK

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa serwera:innames.pl

Dedyk/VPS/hamachi:dedyk

Rozgrywka: (roleplay, freebuild, survival):survival

Adres serwera:s.innames.pl

Administratorzy:sneech

Regulamin:nie niszcz budowli innych graczy nie kradnij

Opis:jest to server dedykowany został zrobiony do grania chodzi w nim o to żeby robić domki itd jak survival

Uwagi:nie niszczcie budowli innych graczy bo wtedy ban leci

Screenshoty z serwera: nie ma możecie wejść i zobaczyć sami

1326728565-U383707.png

Grałem i jest straszny bałagan masa zniszczonych budowli w ruinie oraz ogólne zamieszanie, czułem się nieswojo przykładowo terrazone ma ład, w którym potrafię się odnaleść, mimo ludzi któży potrafią narozrabiać :)

Choć to pewnie spowodowane jest poziomem graczy w Terrari nie chce nikogo obrażać ale rozwalanie czyiś budowli nie wiem jak mam to skomentować.

To tylko pozory.. !

Darkness spawn rozwalony dużo dzieci gra na serverze te dzieci to jakieś 80% server'a są też ludzie tacy jak ja ogarnięci dający itemki na start żebyś się po nocach nie bił z zombi i innymi zbudowałem z snaechem bazę itd domki opłaca się budować daleko od spawnu bo te dzieci to latają z kitami drewnianymi i innymi więc bardzo zapraszam jest nowe ip i nowa mapa budowle są ale już mnie osób z takich dzieci gra bo nie popatrzą w dół tylko szukają serverów i patrzą tylko na ip potem ban leci i wielkie skargi że jak ja mogłem dostać Bana ;D

1326728565-U383707.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum Server dedykowany Terraria   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...