KiemaK Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nazwa serwera:innames.pl Dedyk/VPS/hamachi:dedyk Rozgrywka: (roleplay, freebuild, survival):survival Adres serwera:s.innames.pl Administratorzy:sneech Regulamin:nie niszcz budowli innych graczy nie kradnij Opis:jest to server dedykowany został zrobiony do grania chodzi w nim o to żeby robić domki itd jak survival Uwagi:nie niszczcie budowli innych graczy bo wtedy ban leci Screenshoty z serwera: nie ma możecie wejść i zobaczyć sami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mastick Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie wiem czy wiesz, ale jest specjalny wzór: http://www.mpcforum.pl/topic/388812-wzor-tematu-publikacji-serwera/ popraw to bo taka chaotyczna reklama odstrasza. ex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemaK Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mastick dziękuje za wzór Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SopherPRO Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Mastick Wracaj do metina, lub raportuj to do mnie :> @Topic Dalej jest źle -,- Code coś Ci się zje... :P Zaraz poprawie ExModerator Terraria | ExModerator Minecraft | MPC Media Team | ExMentor | Gold Member Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemaK Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 a i jeszcze 1 nowe ip servera t.innames.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mn.99 Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Spoko serw, polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_DaRkNeS_ Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Grałem i jest straszny bałagan masa zniszczonych budowli w ruinie oraz ogólne zamieszanie, czułem się nieswojo przykładowo terrazone ma ład, w którym potrafię się odnaleść, mimo ludzi któży potrafią narozrabiać Choć to pewnie spowodowane jest poziomem graczy w Terrari nie chce nikogo obrażać ale rozwalanie czyiś budowli nie wiem jak mam to skomentować. To tylko pozory.. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemaK Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Darkness spawn rozwalony dużo dzieci gra na serverze te dzieci to jakieś 80% server'a są też ludzie tacy jak ja ogarnięci dający itemki na start żebyś się po nocach nie bił z zombi i innymi zbudowałem z snaechem bazę itd domki opłaca się budować daleko od spawnu bo te dzieci to latają z kitami drewnianymi i innymi więc bardzo zapraszam jest nowe ip i nowa mapa budowle są ale już mnie osób z takich dzieci gra bo nie popatrzą w dół tylko szukają serverów i patrzą tylko na ip potem ban leci i wielkie skargi że jak ja mogłem dostać Bana ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MineRocker Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 na jaka to wersje, bo jak wiecie servery powinny sie aktualizowac... najowsza to 1.0.6 więc prosze o aktualizacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemaK Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 teraz jest na 1.5.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bishcoppt Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Kolejna prezentacja tego serwera -,- Serwer ogólnie spoko, sam na nim gram. Tak na przyszłość : używaj opcji "szukaj" !. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davdog00 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Moglibyście może zaaktualizować?!!!!??? BO NIEKTÓRZY MAJĄ 1.0.6!!!! Pomogłem? Daj lajka! Z góry dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSuldo Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 To niech mają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matkrz17 Opublikowano 18 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2011 nie moge wejsc mam 1.0.5 xxx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrSuldo Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2011 Coś z serwerem, chyba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio2000 Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2011 Grałem, a teraz nie mogę wejść na serwa ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio2000 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Dlaczego nikt nie gra? ;( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiemaK Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 wbijcie na innames.pl potem poszukajcie innames terraria i dowiecie się czemu nie możecie wbić podpowiem wam że dali tam linka do 1.6 gdzie macie swoje stare postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio2000 Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2011 Pytanie. W końcu jest t.innames.pl, czy innames.pl, czy chodzi o http? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QiwiPL Opublikowano 3 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2011 Chcialbym zagrac ale nie moge poniewarz za każdym razem gdy wpisuje wasze ip to wlacza mi sie i tak poprzedni serwer. Prosze o pomoc ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piecikq Opublikowano 18 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2011 akhm... jaki port? ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.