jurek920 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam mam problem otoz od pewnego czasu grtania na serwerze nie nalicza mi fragow gdy mnie zabija i oddane strzaly zalicza czasami jest wszystko ok i zalicza normalnie W czym moze lezec przyczyna problemu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie zalicza fragów? W jakim sensie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Chodzi ci o top15 lub rank? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jurek920 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 tak dodam ze to nie jest moj serwer czasem zalicza ale glownie nie innym zalicza prawidlowo z tego co widze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Na każdym serwerze to się dzieje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino106 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Pewnie jest to wina serwera jesli masz na innych serwerach to moze sprawdz zgodnosc plikow ze seam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi