arbuz134 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Założyłem z kumplem minecraft server bukkit z pluginami, żeby zobaczyć jak to jest grac ze sklepami , pracami itp. Zaczęło się ładnie. ale... w 2 osoby nie jest tak ciekawie jak powinno być. dlatego szukam chętnych na rozbudowę servera. siec hamachi to: kamiltopedau hasło to:123 albo 1234 ip to: 5.61.31.6 godziny grania są różne jak server będzie odpalony to gramy jak nie to nie. zapraszamy Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez arbuz134 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bruce123 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Nie ten dział!!! Idź do działu Minecraft. MoLi15 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MoLi15 Opublikowano 22 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2011 To nie minecraft tylko Footballteam więc usuń ten temat Mandara i Zarax 2 Pomogłem daj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adzio19 Opublikowano 5 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2011 Zły dział pisz w dziale Minecraft.Najlepiej usunąć ; p Jeśli jesteś "prO" daj mi --- . Lubie minusy. Daj Tego Minusa ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 8 Września 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2011 Ile osób jeszcze to napisze? Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi