Losiu_Metin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka, powróciłem do tego konta i mam dla was mały prezent, wiem, że stary warrock korea po pobraniu uptaduje się nawet 9h, dlatego wrzucam wam nowe linki do pełni zuptadowanego warrock korea na dzień 6 sierpnia 2011. Part 1: http://www.multiupload.com/I4JR5IH4VO Part 2: http://www.multiupload.com/PY2AR40BNS Part 3: http://www.multiupload.com/9FIGN1IENF Hasło: mpcforum.pl Oczywiście zaraz dodam do głównego tematu. Odnośnik do komentarza
Amerykaniczyk23 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 no nareście thx za linki Odnośnik do komentarza
xArtemzx Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 STARY KOCHAM CIE! Tego szukałem! miałem akurat ochotę pograć w koreana! Leci limit + i 5*! Jesteś zajebisty, dzięki : ). By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
VIgrotXI Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ile sie teraz bedzie patchowac ? i+ 15 postów 30 postów 50 postów 100 postów Nie zależy mi na waszych + czy - . Jeśli ci się podobała moja wypowiedź , sam mnie oceń .. Odnośnik do komentarza
Losiu_Metin2 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 @up przeczytaj drugi raz- pełny uptade na dzień 6 sierpnia... Odnośnik do komentarza
Gnabry Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Kurde.... drugi part się zatrzymał na 99% ;/ Ale dzięki za upload. pozdrawiam heniuś Odnośnik do komentarza
Losiu_Metin2 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 mam nadzieję, że da się pobrać bo nie testowałem pobierania ale, wypakowałem odpalałem all działało a specjalnie na multiupload wrzuciłem aby problemów nie było Odnośnik do komentarza
Amerykaniczyk23 Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 STARY KOCHAM CIE! Tego szukałem! miałem akurat ochotę pograć w koreana! Leci limit + i 5*! Jesteś zajebisty, dzięki : ). nie bądz gej bez obrazy Odnośnik do komentarza
Przemo1992r Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 No szczeże mówiac wielkie dzieki tego szukałem ale nikt nie wuciłby koreana po up a ty wrzuciłeś wszystko działa pieknie...mówiac w prost twój up trzaska,gwizdze i trzaska petkiem a więc wielki + AJ nie gralem 3 miechy i mi sie kasy na koncie nazbierało ale niestety jakiś paskudny koreanski error mi sie ujawnił....same krzaczki wyskakują...co to może być?;D juz mnie chcą zamknoć za przywłaszczenie sobie kssn-a?;( Zachlapany krwią! W murach twierdzy - chłód Katedralny dzwon Zawieszony w szepcie Ostatniej spowiedzi ... Odnośnik do komentarza
prozdro Opublikowano 17 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2011 hmm a masz konto na koreanie? NA TYM KONCIE NIE HACKUJE! Odnośnik do komentarza
kOkSiK11 Opublikowano 20 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2011 O to teraz zacznę grać na koreanie dzięki + Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem Odnośnik do komentarza
Sir.AAK623 Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Tu napewno nie ma virusa? Bo nie mam zaufania od kąd komp mi sie zepsuł przez filipińskiego... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.