domds Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam Zrobiłem mapę escape i chciałbym się nią z wami podzielić Na filmiku jest wersja 1.0 Ale w opisie link do dłuszej wersji mapki czyli 2.0 Kliknij SKAN Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez domds Odnośnik do komentarza
Sapcio123 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Ja mam problem z pobraniem, pisze: Plik jest chwilowo niedostępny. Spróbuj ponownie później. Dobra już działa ;p Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Sapcio123 Uwielbiam budować w Minecraft Jeżeli pomogłem to daj +sika Gram w gry jak Nostale, Sillkroad, Minecraft, Little Fighter, Icy Tower oraz Mexican Motor Mafia i chętnie pomogę w problemach . Odnośnik do komentarza
Hasumi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 EPICK FAILD 1.Nie jestem na spawn tylko tam gdzie sie skacze 2.Mam cale eq itemow table_name,9,10,11 from information_schema.tables Odnośnik do komentarza
UncleSammy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP HAHAHAHAHA "EPICK" Odnośnik do komentarza
domds Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zapraszam do subskrybcji TheEscapePL na YT Odnośnik do komentarza
UncleSammy Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mapka mi się niestety nie podoba, zero klimatu. Wszystkie pomieszczenia są w zasadzie puste, do tego za dużo skakania (Escape? Parkour?). Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi