Skocz do zawartości

Evelynn, tylko ward?

Shibitos
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Eve już przed nerfem robiła za ruchomego warda. Za łatwo ją skontrować. Eve potrzebuje feeda - oracle/ward i już sobie nie pozabija a na lane o farmie może zapomnieć. Oczywiście - zdarza się że ktoś nafeeduje eve, ale raczej rzadko, a nafeedowana eve<nafeedowane wszystko co nie jest tankiem.

Dzisiejsza gra evcią - http://img202.imageshack.us/img202/792/evkapwn.jpg , tak więc co do opinii innych, nie jest łatwo a gram nią tylko jeśli idę z kumplem na linię, stun teammata i feed w early bardzo łatwy i przyjemy, ganki również, przymusem jest exhaust. Kolejną sprawą jest oracle by niszczyć wardy przeciwników. Niestety a może i stety Evka ma mieć reworka, no będziemy widzieć.

no nie wiem, jeśli myślicie, że to chodzący ward i ją lekceważycie, nie zdziwcie się, jeśli wyskoczy wam evcia i was zabije a potem "wtf was that?!"

ogarnięta evka dalej może pociągnąć grę eliminując równie skutecznie carry przeciwnika jak akali czy leblanc.

bearsjw.jpg

Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję.

35868u.gif29476.png

Jebutnij

delete.png. :)

@UP HGAHAHAHAHAHAGGAHHGAHAHA EVE VS AKALI o kurwa, nie zasne chyba ze smiechu.

leblanc takie gowno wbierze na Q + R lol2.

eve jest jedynie do dobijania, w tf robi gowno.

AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH. cool story bro.

widzisz tam coś o eve vs. akali? bo ja nie.

napisałem, że jej zadaniem jest ściąganie carry, JAK NP. akali.

mhm, to dlatego, że postać ma duży burst na 2 spelle jest gównem, tak? next cool sotry bro.

eve w tf? r u kidding me? eve wbija po wszystkich stunach, silencach itd, ściąga ich carry i wypie*dala czekać na cooldown na stealtha..

bearsjw.jpg

35868u.gif29476.png

Jebutnij

no nie wiem, jeśli myślicie, że to chodzący ward i ją lekceważycie, nie zdziwcie się, jeśli wyskoczy wam evcia i was zabije a potem "wtf was that?!"

ogarnięta evka dalej może pociągnąć grę eliminując równie skutecznie carry przeciwnika jak akali czy leblanc.

widzisz tam coś o eve vs. akali? bo ja nie.

Ktoś tu nie umie czytać...

Eve teraz nic nie zrobi ponieważ wystarczy żeby ten ad/ap carry miał oracla i eve dostaje takie combo na ryj że resztę TF'u przeleży na ziemi.

Jedyna jej funkcja to ward i dobijanie niedobitków z TF'u jak uciekają...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

no ja myślę, że to jest porównanie, a nie ktoś vs ktoś.

ktoś tu nie zna środków stylistycznych.. było o tym w podstawówce.

bearsjw.jpg

35868u.gif29476.png

Jebutnij

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum Evelynn, tylko ward?   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...