Shibitos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam, zastanawiałem się nad evelynn, ale usłyszałem opinię o tym, że po nerfie to tylko chodzący ward. Stun>slow, dla mnie to nie aż tak wielka różnica, a postacią już prawie nikt nie gra... Niech się wypowie ktoś kto gra nią po nerfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typiecosiegapis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nikt nia nie gra, robi za ruchomego warda. W grze jedynie slowuje i dobija zylety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farex Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ostatnio widziałem ją w grze (była w przeciwnej drużynie) i oczywiści wygrałem Bo ta eve po nerfie to nic. Nawet nie ma jak z zaskoczenia zabić.. Walniesz to dostajesz tylko slowa i możesz uciec, a tak gdy był stun to można było zdobyć kilka fragów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordwyder Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Eve już przed nerfem robiła za ruchomego warda. Za łatwo ją skontrować. Eve potrzebuje feeda - oracle/ward i już sobie nie pozabija a na lane o farmie może zapomnieć. Oczywiście - zdarza się że ktoś nafeeduje eve, ale raczej rzadko, a nafeedowana eve<nafeedowane wszystko co nie jest tankiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d'emploi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Eve po nerfie to szit. Slyszalem ze twich ma byc bufniety w najnowszym patchu, wiec to jest (i teraz) lepsza wersja evelyn. Rápido 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typiecosiegapis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP I tak bedzie najwiekszym papierem w tej grze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BARI Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzisiejsza gra evcią - http://img202.imageshack.us/img202/792/evkapwn.jpg , tak więc co do opinii innych, nie jest łatwo a gram nią tylko jeśli idę z kumplem na linię, stun teammata i feed w early bardzo łatwy i przyjemy, ganki również, przymusem jest exhaust. Kolejną sprawą jest oracle by niszczyć wardy przeciwników. Niestety a może i stety Evka ma mieć reworka, no będziemy widzieć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ndElement Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 no nie wiem, jeśli myślicie, że to chodzący ward i ją lekceważycie, nie zdziwcie się, jeśli wyskoczy wam evcia i was zabije a potem "wtf was that?!" ogarnięta evka dalej może pociągnąć grę eliminując równie skutecznie carry przeciwnika jak akali czy leblanc. Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję. Jebutnij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typiecosiegapis Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 @UP HGAHAHAHAHAHAGGAHHGAHAHA EVE VS AKALI o kurwa, nie zasne chyba ze smiechu. leblanc takie gowno wbierze na Q + R lol2. eve jest jedynie do dobijania, w tf robi gowno. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ndElement Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @UP HGAHAHAHAHAHAGGAHHGAHAHA EVE VS AKALI o kurwa, nie zasne chyba ze smiechu. leblanc takie gowno wbierze na Q + R lol2. eve jest jedynie do dobijania, w tf robi gowno. AHAHHAAHAHAHAHAHAHAHAHAH. cool story bro. widzisz tam coś o eve vs. akali? bo ja nie. napisałem, że jej zadaniem jest ściąganie carry, JAK NP. akali. mhm, to dlatego, że postać ma duży burst na 2 spelle jest gównem, tak? next cool sotry bro. eve w tf? r u kidding me? eve wbija po wszystkich stunach, silencach itd, ściąga ich carry i wypie*dala czekać na cooldown na stealtha.. Shibitos 1 Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję. Jebutnij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vebre Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 no nie wiem, jeśli myślicie, że to chodzący ward i ją lekceważycie, nie zdziwcie się, jeśli wyskoczy wam evcia i was zabije a potem "wtf was that?!" ogarnięta evka dalej może pociągnąć grę eliminując równie skutecznie carry przeciwnika jak akali czy leblanc. widzisz tam coś o eve vs. akali? bo ja nie. Ktoś tu nie umie czytać... Eve teraz nic nie zrobi ponieważ wystarczy żeby ten ad/ap carry miał oracla i eve dostaje takie combo na ryj że resztę TF'u przeleży na ziemi. Jedyna jej funkcja to ward i dobijanie niedobitków z TF'u jak uciekają... "Więcej czytam niż pisze" x070x = 0 poczucia humoru. Sygna by Me Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ndElement Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 no nie wiem, jeśli myślicie, że to chodzący ward i ją lekceważycie, nie zdziwcie się, jeśli wyskoczy wam evcia i was zabije a potem "wtf was that?!" ogarnięta evka dalej może pociągnąć grę eliminując równie skutecznie carry przeciwnika jak akali czy leblanc. no ja myślę, że to jest porównanie, a nie ktoś vs ktoś. ktoś tu nie zna środków stylistycznych.. było o tym w podstawówce. Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję. Jebutnij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shibitos Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @up Może potrzebuje pan łopatę, która pomoże panu w odkopywaniu starych tematów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2ndElement Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 wystarczy mi internet. Sygnatura wykonana przez Mephisto1994. Dziękuję. Jebutnij . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dudsonowa Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Odkopom, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi