Skocz do zawartości

Zapytanie.

Smalt
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam ;)

ostatnio bardzo mi się nudzi , i postanowiłem wrócić do serwerów prywatnych silkroda, jest tego dużo ( Swsro,ZszC,Grindroad,MySro itp )

chciałbym się dowiedzieć:

1.Który Serwer jest najlepszy ?

2.Czy szybko wbiję 90+ ^^.

3.Są lagi ?

4.Reje on ?

Pozdrawiam

random.jpg

1. Ja osobiście polecam serwer Elite - posiada 4 serwery po 3000 slotów każdy. Jest to chyba najnowszy serwer prywatny (posiada europejskie postacie)

2. Na to pytanie nie jestem w stanie odpowiedzieć. Wszystko zależy od czasu spędzonego w grze. (rate serwera to x15)

3. Ja osobiście nie mam w ogóle lagów, ale może to tylko ja.

4. Tak, rejestracja jest on

Witam ;)

ostatnio bardzo mi się nudzi , i postanowiłem wrócić do serwerów prywatnych silkroda, jest tego dużo ( Swsro,ZszC,Grindroad,MySro itp )

chciałbym się dowiedzieć:

1.Który Serwer jest najlepszy ?

2.Czy szybko wbiję 90+ ^^.

3.Są lagi ?

4.Reje on ?

Pozdrawiam

1.SWSRO - płatne konta, gra bez sensu dlaczego? Hm czy cena za clocka 3b to normalne?...

2.Wbijaj na ESRO 4 serwy eu/ch łatwo lvl bo masz pt ja 88 wbilem w 20 dni ;].

3.Czasami są lekkie ''freezy' ale rzadko.

4.Ta reje on.

GrindRoad, najbardziej stabilny Emulator jaki do tej pory istnieje, a 101 nabijesz w max 4 dni

Edytowane przez UniqPomocnik

@UP

To chyba kolego nie wiesz nic o GR

''serwery z przyszłością'' jeszcze do niedawna te serwery miały tak potężne lagi i freezy, że wyłączali serwery co 5 min i ciągłe inspekcje przez ataki DDOS

Więc nie pisz, że ''jedyne'' bo ZSZC water chodzi już od roku tak samo jak GrindRoad, a Esro ile ma? 4 miesiące? Poczytaj trochę i dopiero potem się wypowiadaj

Na GrindRoad masz takie opcje:

Dostajesz Grab peta,premkę, devil spirit i 1m sp na początek i wystarcza co do końca życia

rzeczy które kupiłem za coiny odbierasz w grze

żeby mieć blue zerka, lub dopisek, trzeba chodzić na Tai Sui(jedno zabicie jak jesteś w party exp auto= 700-1000 pk,10k masz knighta i możesz używać blue zerka, potem jak masz 30k to dostajesz baroneta czy tam generala... nic lepszego to ci nie daje poza szpanem)

Tai sui respi się co 30 min i dokładnie pisze gdzie jest

GM nie da ci nic, więc o nic nie proś, bo prosi to świnia

GM nigdy nie weźmie od ciebie passów

Exp leci błyskawicznie, na moim taxi w 2h będziesz miał 80lvl

z każdym następnym lvlem dmg się zmienia, ale nie tak jak na isro czy innych wersjach, nie bijesz wizzem po 500k tylko max na berku +ds wyciśniesz 300-350k

istnieją sos,som,sun,son, soha nie widziałem

drop rate jest dość dobry do 10D potem słabo itemy wypadają

nie działa JG cave, ani też Dh cave

Za to działa Alexandria

U wizzarda zbugowane są takie skille jak mina, wszystkie skille spowalniające, czyli te które nie używasz to jest + ;) nie działa invisible ani teleport, działają tylko skille atakujące takie jak meteoryt czy earth quake

U clera nie działają prawie wszystkie skille :P (działa res ale tylko jak gość jest w twoim party, nie działa STR,INT itp, w ogóle nie działają skille kóre możesz rzucać na całe party czyli str,int group heal, u clera działają tylko: res, 18sekundowy heal,bless, skille atakujące i te phy mag deff )

mało ludzi bierze barda,Tak samo u barda nie działają skille na całe party więc Phy,mag Fance u Warka też nie działa, nie działa poison status i rogala ani u wszystkich chinolów

elixiry acc ludzie nie sprzedawają bo acc tutaj nic nie dają

weapony chodzą po 10-14m

protki po 3m

działają stalle, dużo bugów i crashy na przykład na eventach

jak zginiesz to możesz iść do teleportera w Jg,Const i cię teleportuje do miejsca gdzie zdedałeś każdy lvl, nie teleportuje cię dokładnie w tamto miejsce, ale do najbliższego punktu kontrolnego

Reversy działają, możesz się teleportować do punktu na mapie, dokładnie do miejsca gdzie zdedałeś lub do miejsca ostatniego teleportu

Globale działają i jak masz dużo coinów to możesz się nimi cieszyć, ale nie możesz spamować co 1sec, możesz pisać 1 wiadomość co 2min

ANG czyli Angel=Anioł

DEM czyli Demon=chyba nie muszę pisać co to znaczy

party moby działają, nawet kurwa giganty makjangi :P

grab pet działa, a nawet lepiej, ma 7 stron wolnego miejsca! :D, BYK kurwa :D

co większy lvl twoje inventory się powiększa, na 90 chyba masz już całe 3 strony w inventory i 5 stron w depo

Questy nie działają, tak samo jak poty na blue zerka, ładuje ci się automatycznie

Jak nie będziesz mógł kupić czegoś w sklepie to wyłączasz clienta i włączasz jeszcze raz

konie nie działają, moving speedy działają, nie musisz ich kupować, wystarczy że zabijesz parę mobów i dropnie ci eventowy Egg idziesz i wymieniasz na coś, zwykle to moving speedy, ale zdarzają się nawet weapon elixiry a nawet reversy i globale!

najlepszy zarobek na początek to sprzedawanie elixirów weapon za 12-14m

PT moby będą się pojawiać tylko wtedy, kiedy będziesz miał party auto share i przynajmniej 2 osoby będą w tym party(razem z tobą)

alchemia jest nieźle zbugowana, ciężej jest wbić + niż na Isro

Iridium jest dla graczy z całego świata, Plutonium zaś dla zasranych turasów ;)

Jak idziesz na Tai sui to nie martw się że masz czerwony nick, jeśli wybierasz angela na Iridium ANG to nikt cię nie skrzywdzi, ale zdarza się, że jakiś demon może cię zaatakować a ty jego, jak masz czerwony nick to możesz atakować tylko demony,

Jeśli idziesz na Tai sui i jej szukasz i wyświetli ci się fioletowy nick, to znaczy, że jesteś już blisko niej, a jak czerwony , to że jesteś już bardzo blisko ;)

Nie pytajcie gdzie ani kiedy bo nie wiem gdzie się respi Princess Miyene ani ten Knight coś tam ;p

strasznie ciężko jest wbić blue do broni a tablety są cholernie drogie więc jak wbijecie 101 to dopiero możecie się w to bawić

Można sobie załatwić bota[iBota], ale przy tak szybkim expie nie jest to konieczne(tylko dla tych, którzy farmią sobie golda)

Zapraszam na Iridium ANG do gildi

Pisać do ''Kanapka'' w grze

No to taki skrócony opis serwera, mam nadzieję, że się spodoba

• co tydzień na twoje konto wpływa 50 coinów

• za nie można kupić sobie grab peta, globale, avka lub reversy

• co dziennie od 18-19 do 8-9 rano
  • w soboty od 13 do niedzieli do 8 rano
  • w niedzielę otwierają o 13 a zamykają o której chcą

Przemyśl jeszcze raz swoją wypowiedź, czy opłaca się grać na Emulatorach

Edytowane przez UniqPomocnik

Serwer będzie otwarty dopiero jutro tzn w Poniedziałek (8.8.2011)

Hello GrindRoad players,

You all maybe want to know what’s new on the server, well here is a PART of the list of what is working now and will be tested during the Alpha Stage.

- A new website with character database.
- Jangan Cave (Only the 1st floor will be tested)
- Level cap 120 (We are not 100% sure if this will be applied.)
- Skill cap 120 (We are not 100% sure if this will be applied.)
- 12 Degree Items (Dropable from mobs 110-120)
- Characters will NOT be deleted it will remain until beta comes.

Screenshots:
http://i.imgur.com/QlQjy.jpg
http://i.imgur.com/vlMqj.jpg
http://i.imgur.com/jKP5i.jpg

The 120 cap we are not 100% sure if this will really be added, so don’t be surprised if the cap is not applied.

Servers will open on MONDAY (8-8-2011), in order to play you’ll need the new client version, feel free to visit our download section and the Installation Tutorial section to know more about how to update your client.

Thank you for your patience.
-The GrindRoad Team.

Edytowane przez maroo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający forum Zapytanie.   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...