xFabian Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 witam Chcąc wejść do gry wyskakuje mi taki komunikat Z ^ dziękuje za odp Odnośnik do komentarza
Nitaki Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zmień serwer / zrób reloga nektarynka 1 Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p Odnośnik do komentarza
xFabian Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Dzięki, ale dopiero za drugim razem zadziałało.. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez xFabian Odnośnik do komentarza
Brian O.cconer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Często mi tak wyskakuje, pomaga relog za każdym razem^^ @Down A co my pisaliśmy ? Twój post odnosi się za spam. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Brian O.cconer STILE Odnośnik do komentarza
Dennisq Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wyłącz i włącz combata.. Zawsze działa. typowy Error ;0 Odnośnik do komentarza
Diesiel Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Jeśli jakiś komunikat pojawi ci się to zawsze pomoże relog ;] w innym razie reinstall ;P Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi