Carboon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam, Mam pewien problem mam Metin2 na linuxie ubuntu, i chodzi o to, że nie dziala mi do konca bo patchuje sie do konca i jest 99,9/100% i wyskakuje mi " braki w wine. I tak, mam pytanie moze znacie biblioteki jakie trzeba dodac, zeby to dzialalo. ? Gdy właczam przez metin2client.bin to mam takie cus: Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Carboon Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza
IceShiva Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 ściągnij patche http://metin2-team.pl/patch/ Następnie Przez wine Odpalaj metin2client.bin Miałem slaxa To mi działało Odnośnik do komentarza
Carboon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) no dobra właczam i mam error. : Unknown.. cos tam cos jesli chcesz pokaze ci SS SS błedu : Uploaded with ImageShack.us Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Carboon Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza
BlackBery Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) SAM NIE WIEM CO ZROBIC Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez BlackBery Odnośnik do komentarza
Carboon Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie gram na hackach mam linuxa a xhxe pograc w metina. Ogar @JustinUppsik masz reporta za głupi post. Carboon is the best! Pomogłem ? Licze na Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi