kwiatuszyn Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam mam pytania : 1.Który Windows 7 jest lepszy chodzi mi o ( pełny format a nie update i która wersja jest lepsza 32 bity czy 64 bity )? 2.Czy karta graficzna działa normalnie po formacie czy trzeba podczas formatu instalować aby grafika działała(chodzi mi o to czy po formacie będzie działać mi grafika)? 3.Skąd mam wziąć sterowniki ? Czy ten rodzaj jest dobry dla osoby głownie grającej konwertującej filmy czy spełnia punkty powyżej i czy to prawda że vista nie używa pełni możliwości komputera. Tu link do wersji 64 http://allegro.pl/windows-7-home-premium-pl-sp1-dvd-64-bit-oem-gda-i1735508744.html SPECYFIKACJA (PODAM TYLE ILE PAMIĘTAM PONIEWAŻ JESTEM NA WAKACJACH) Ram - 4GB Karta Graficzna - GeForce 9800 GT Dysk Twardy - 500GB Procesor - Intel Core 2 Duo E8400 Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez kwiatuszyn Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Home Premium, powiedz ile masz ramu 2. Jaką masz kartę graficzną? 3. Z internetu, ze strony producenta. Najlepiej podaj pełną specyfikację komputera. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
kwiatuszyn Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) 1. Home Premium, powiedz ile masz ramu 2. Jaką masz kartę graficzną? 3. Z internetu, ze strony producenta. Najlepiej podaj pełną specyfikację komputera. Edytowałem i masz w temacie jeszcze jedno czy jest to rozsądna cena i czym różni sie wersja 32bitowa od 64 bitowej. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez kwiatuszyn Odnośnik do komentarza
iRokushou Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Że 64bitowa obsługuje więcej niż 3GB RAM, czyli dla Ciebie odpowiednia będzie właśnie ta wersja, Home Premium 64bit. |Postwrriter|ExModMapleStory|By Miyoshi. Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak Odnośnik do komentarza
wjatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Ultimate 32bity. 2. Powinna działać dobrze. 3. Strona producenta, płyta. Odnośnik do komentarza
Twix ; > Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1. Ultimate x64/86 2. Karta bd działac bardzo dobrze tylko sciagniesz stery ze strony producenta 3. Tor****.(piracstwo zakazane).google by Equ. Dla napsuff Czy twój pies też się ślicznie uśmiecha ?:> Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 3. Tor****.(piracstwo zakazane).google Po chuj ma brać sterowniki z torrentów skoro może je pobrać z oficjalnej strony lub zainstalować (zapewne przestarzałą wersję) z płyty Odnośnik do komentarza
dog6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 1. Windows 7 Ultimate 32 bity, 64 nie polecał bym :/ 2. Po formacie ściągasz sterowniki. Patrz punkt 3 3. www.nvidia.pl zakładka sterowniki www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi