BackTime Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zacinaja mi sie haki d3d, jakas pomoc? Odnośnik do komentarza
Epean Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zacinają?? Znaczy "laggują grę" ? 1. Możliwe że masz słaby internet 2. Możliwe że masz słabego kompa. 3. Możliwe że twórca hacka mógł dodać mało milisekund do odświerzania hacka (timar...) Nie miałem pomysłu jak to napisać ;D Odnośnik do komentarza
BackTime Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 kompa mam dobrego neta tez..... Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 to hack cos ma zje.. pewnie jak x2 up "3. Możliwe że twórca hacka mógł dodać mało milisekund do odświerzania hacka (timar...) " Odnośnik do komentarza
CODER_BEST Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 To może podaj jakie hacki ci lagują ?? pewnie sirosix ??? Masz pytanie? A może jakiś problem? Pisz śmiało na adres: [email protected] odpowiadam zanim zdążysz wysłać email O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić. Odnośnik do komentarza
sasukepl123 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 hacki nie ktore przycinaja albo masz do d*** kompa ref Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi