xArtemzx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cześć. Ściągnąłem sobie ostatnio Parę Fajnych Gier/Filmów. Kupiłem także Krążek z płytami DVD-R 4.7 Gb 16x Speed Witesse Firma Verbatim Mam System Windows 7 x32 Bit Problem polega w tym że jak włożę płytę do napędu to nic się nie dzieje. Odpaliłem "mój komputer" i Kliknąłem w Stacja dysków DVD/CD-RW (H: ) Wylatuje okienko w którym pisze że w stacji dysków nie ma żadnego dysku, włóż dysk do stacji... Wie ktoś może co zrobić? ściągnąć/przestawić/Ustawić? Wynagrodzę każdą pomoc By Siema Heniu Pomogłem? jebnij lajka! Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wyczyść laser bo jest zakurzony. Poza tym chwalisz sie piratami wez sie schowaj. Odnośnik do komentarza
pr0metek ^^ Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Musisz mieć program wezz pobierz Ashampo Sygna by @xArtemzx NIE GRAM NA KONCIE pr0metek ani pr0metek1 !!!!!! Odnośnik do komentarza
luki1301 Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2011 Też tak miałem wystarczy przeczyścić soczewkę wysokoprocentowym alkoholem najlepiej spirytus choć może być też wódka. Odnośnik do komentarza
Qwaq Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 @PanZagłady A skąd wiesz że piraty? Przecież może robić załóżmy backupa filmu z DVD,albo nagrywać demo jakiejś dużej gry,albo duże MMORPG Ja miałem podobnie i tylko wymiana napędu pomogła ; / GG:5542533 Bez jakichkolwiek danych,proszę nie pisać w sprawie pomocy... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi