lusia16 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam . Zrobiłam sobie zdjecia 3 ;D (jedno w biustonoszu) i mam do was pytanie. Jak właczyłam kabel usb od aparatu do komputera wogole nie wyswietlaja mi sie zdjecia.. i przy menu tam gdzie zegar pisze ze sprzęt nie moze dzialac wlasciwie jakos tak.. Kto pomoze prześle jedno zdjecie i dam 5 z gory thx Odnośnik do komentarza
Miley8 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Fail Jaki to aparat? Masz czytnik kart SD (w kompie albo osobny)? Może trzeba zainstalować sterowniki (jak nie masz)? Wyciąg, włóż kabel i zobacz czy działa. Może masz w aparacie jakiś specjalny tryb do przegrywania zdjęć na kompa? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Miley8 Yo! Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam . Zrobiłam sobie zdjecia 3 ;D (jedno w biustonoszu) Po Twoich innych postach stwierdzam, że jesteś transwestytą. Jeżeli jednak jesteś dziewczyną to idź się chwalić, że się kurwisz, na inne forum. PanZagłady 1 Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
Yagami Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sprzęt nie może działać właściwie bo pewnie nie ma odpowiedniego oprogramowania Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Po Twoich innych postach stwierdzam, że jesteś transwestytą. Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) – upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej (transwestytyzm podwójnej roli) bądź seksualnej (transwestytyzm fetyszystyczny). Jest przedmiotem badań seksuologii, seksuologii klinicznej, psychologii oraz psychiatrii. Na podstawie danych klinicznych można oszacować liczbę transwestytów na nie więcej niż 1% populacji mężczyzn (nie ma prawie żadnych danych dotyczących transwestytyzmu u kobiet). Nie należy mylić z transseksualizmem. Fail Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 1.Podłącz do innego USB. 2.Zainstaluj sterowniki od apratu. 3.Prześlij mi fajne zdjęcia na PW Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) – upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej (transwestytyzm podwójnej roli) bądź seksualnej (transwestytyzm fetyszystyczny). Jest przedmiotem badań seksuologii, seksuologii klinicznej, psychologii oraz psychiatrii. Na podstawie danych klinicznych można oszacować liczbę transwestytów na nie więcej niż 1% populacji mężczyzn (nie ma prawie żadnych danych dotyczących transwestytyzmu u kobiet). Nie należy mylić z transseksualizmem. Fail Fail? To przejrzyj jego/jej inne posty to się przekonasz. A te cytaty z wiki możesz sobie wsadzić w dupę a nie mi przytaczać. Ja wiem o czym mówię, Ty chyba nie. @Down chociaż jeden wie o czym mówię. Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
beka. Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam. BOcilem troszke moim 60lvlem. Stworzylem sobie nowe konto i patrze ban nie wiem za co ..? skoro nie bocilem wogole , itp.. Bocilem tylko 60lvl a on dziala... Chodzi o Elite Sro 4 http://www.mpcforum.pl/topic/403354-ban/ Aha Odnośnik do komentarza
Yagami Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 UP ma racje ^_^ "tak i nie dziala;/ wgralem tylko patcha v35 jakos tak i koniec - nie dziala;/ " Odnośnik do komentarza
lusia16 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) dobra a jak zainstalować te sterowniki ? Aparat mam canon Dobra.. z tego konta pisał moj chlopak.. także nie musicie wierzyć .. kto pomoże beede wdzieczna.. i dam zdjecia Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez lusia16 Odnośnik do komentarza
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 dobra a jak zainstalować te sterowniki ? Aparat mam canon Dobra.. z tego konta pisał moj chlopak.. także nie musicie wierzyć .. kto pomoże beede wdzieczna.. i dam zdjecia beka. 1 Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza
lusia16 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czyli nie pomozecie ? dzieki Odnośnik do komentarza
arko Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak nie potrafisz włożyć płytki która zapewne ci dostarczono z aparatem i odpalić pliku setup/install.exe/deb/rpm/ To lepiej odejdź od komputera i nigdy do niego nie wracaj zadnej plyty nie mialam Dziwne kurwa bo jak ja kupuje jakiś sprzęt to zawsze mam dołączoną płytę z odpowiednim oprogramowaniem Odnośnik do komentarza
lusia16 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zadnej plyty nie mialam Odnośnik do komentarza
lukalski Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak podłączysz aparat to wyślij te zdjęcia tutaj. Odnośnik do komentarza
JaGud Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 zadnej plyty nie mialam Jak kupujesz aparat w sklepie to zawsze jest płytka. Zwykle w pudełku. by Sentence Odnośnik do komentarza
PanZagłady Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Po Twoich innych postach stwierdzam, że jesteś transwestytą. Jeżeli jednak jesteś dziewczyną to idź się chwalić, że się kurwisz, na inne forum. Też to zauważyłem :/ . W jednych postach pisze jak facet a w innych jak kobieta. Albo ma rozdwojenie jaźni... Nie ma co... transwestyta. A ta bajke z chlopakiem to wsadz sobie w 4 litery. No chyba, ze chłopak nie potrafi zakladac konta na MPC no to skwituję to milczeniem. @ TOPIC Zawsze jest płytka dostarczana z produktem. Jest to psi obowiazek kazdej firmy. Ew. jesli nie ma plyty to jest informacja gdzie dostac sterowniki czy tez oprogramowanie. Skoro nie masz plyty to juz twoj problem. Odnośnik do komentarza
wjatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Co do sterowników - google nie gryzie. Ja też tak miałem z aparatem. Wystarczyło podłączyć do innego portu USB i było ok Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi