Skocz do zawartości

Zdjęcia

lusia16

Rekomendowane odpowiedzi

Fail

Jaki to aparat?

Masz czytnik kart SD (w kompie albo osobny)?

Może trzeba zainstalować sterowniki (jak nie masz)?

Wyciąg, włóż kabel i zobacz czy działa.

Może masz w aparacie jakiś specjalny tryb do przegrywania zdjęć na kompa?

Edytowane przez Miley8

Yo!

Po Twoich innych postach stwierdzam, że jesteś transwestytą.

Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) – upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej (transwestytyzm podwójnej roli) bądź seksualnej (transwestytyzm fetyszystyczny). Jest przedmiotem badań seksuologii, seksuologii klinicznej, psychologii oraz psychiatrii. Na podstawie danych klinicznych można oszacować liczbę transwestytów na nie więcej niż 1% populacji mężczyzn (nie ma prawie żadnych danych dotyczących transwestytyzmu u kobiet). Nie należy mylić z transseksualizmem.

Fail

s2c77Oa.png

Transwestytyzm (eonizm, metatropizm) – upodobnianie się do osoby płci przeciwnej poprzez ubiór i zachowanie w celu osiągnięcia satysfakcji emocjonalnej (transwestytyzm podwójnej roli) bądź seksualnej (transwestytyzm fetyszystyczny). Jest przedmiotem badań seksuologii, seksuologii klinicznej, psychologii oraz psychiatrii. Na podstawie danych klinicznych można oszacować liczbę transwestytów na nie więcej niż 1% populacji mężczyzn (nie ma prawie żadnych danych dotyczących transwestytyzmu u kobiet). Nie należy mylić z transseksualizmem.

Fail

Fail? To przejrzyj jego/jej inne posty to się przekonasz. A te cytaty z wiki możesz sobie wsadzić w dupę a nie mi przytaczać. Ja wiem o czym mówię, Ty chyba nie.

@Down chociaż jeden wie o czym mówię.

1318007489-U170772.png

Sygnatura by

TamiS

Jak nie potrafisz włożyć płytki która zapewne ci dostarczono z aparatem i odpalić pliku setup/install.exe/deb/rpm/

To lepiej odejdź od komputera i nigdy do niego nie wracaj

zadnej plyty nie mialam

Dziwne kurwa bo jak ja kupuje jakiś sprzęt to zawsze mam dołączoną płytę z odpowiednim oprogramowaniem

s2c77Oa.png

Po Twoich innych postach stwierdzam, że jesteś transwestytą. Jeżeli jednak jesteś dziewczyną to idź się chwalić, że się kurwisz, na inne forum.

Też to zauważyłem :/ . W jednych postach pisze jak facet a w innych jak kobieta. Albo ma rozdwojenie jaźni...

Nie ma co... transwestyta. A ta bajke z chlopakiem to wsadz sobie w 4 litery. No chyba, ze chłopak nie potrafi zakladac konta na MPC no to skwituję to milczeniem.

@ TOPIC

Zawsze jest płytka dostarczana z produktem. Jest to psi obowiazek kazdej firmy. Ew. jesli nie ma plyty to jest informacja gdzie dostac sterowniki czy tez oprogramowanie.

Skoro nie masz plyty to juz twoj problem.

jqeuR.png