maciekmm Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Online:8-20Ip: 89.73.*.*Status serwera http://maciekmm.tk/s.php Serwer:No-hamachiPluginy: WorldGuard Permissions MagicCarpet I belive I can fly World Edit CommandBook LogBlock i inne po wpisaniu w grze /plugins. Administracja: [email protected]: maciekmm Mod: Marsi Vip: Patrykss Serwer posiada ogarniętą administracje, dobrze przygotowane pluginy. Działki: za free 15x15 Edytowane 17 Sierpnia 2011 przez maciekmm Poradniki:Jak być bardziej userfriendly, pozbywamy się portów z adresówSerwer Parkour - Autorsko, zabawnie i wciągająco Instalujemy mody na bukkicieSkracamy i ułatwiamy adres ip naszego serwera pod domeną .tkJak zainstalować minecraft'a w innym folderze niż domyślny!Stawiamy serwer no-hamachi z routerem ;]Odblokowanie portu 25565, na 3 sposobyJak spolszczyć essentialsPlugin marriageLeaderboard-pluginMuddersMilk - Alkohol w mleku Pomogłem, spodobało ci się coś? Kliknij lubię to ;] Odnośnik do komentarza
MilciaxD Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Polecam serwer weszłam na serwer i od razu dostałam działkę Odnośnik do komentarza
maciekmm Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Dzięki Poradniki:Jak być bardziej userfriendly, pozbywamy się portów z adresówSerwer Parkour - Autorsko, zabawnie i wciągająco Instalujemy mody na bukkicieSkracamy i ułatwiamy adres ip naszego serwera pod domeną .tkJak zainstalować minecraft'a w innym folderze niż domyślny!Stawiamy serwer no-hamachi z routerem ;]Odblokowanie portu 25565, na 3 sposobyJak spolszczyć essentialsPlugin marriageLeaderboard-pluginMuddersMilk - Alkohol w mleku Pomogłem, spodobało ci się coś? Kliknij lubię to ;] Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi