C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bry.. Krótkie pytanie, laptop może się wyłaczyć pod wpływem przegrzania ? Bo się mi już drugi raz w miesiącu wyłączył.Muszę przyznać, że trochę ciepły jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielak Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mi tez sie wylaczal pod wplywem przegrzania. Raz sie wylaczyl i wiecej juz go nie wlaczylem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buzerFTS Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mój nie raz chodzi 48h i się nie przegrzewa , jak już się przegrzeje to nie powinieneś włączyć ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xEENSx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mój się wyłączał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli nie wyskoczył blue screen to dobrze, to znaczy że się przegrzał, wszystkie maszyny mają taki bezpiecznik. Laptopy się zazwyczaj grzeją z tego powodu iż pomiędzy wiatrakiem a radiatorem(suszarką) jest dużo syfu, weź ręke i zobacz czy ci dmucha, jak nie to musisz go rozebrać i tego kłaka wyciągnąć, przy okazji jeżeli masz paste to mozesz wypastować. Jak nie wiesz jak go rozebrać to podaj nazwe i model tego lapka, może jakiś pdf się wala po necie. Ja dzisiaj wyczyściłem swojego to cud miód, z 96 stopni udało mi się zniżyć do 60, po wypastowaniu i po wyciągnięciu kłaka. NIGDY NIE DMUCHAJ DO ŚRODKA, BO BARDZIEJ ZAPCHASZ. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Asus Model : F5RL Prosz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plszakalpl Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 kup podkladke chlodzaca albo azot tylko uwazaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I Hate You Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 kup podkladke chlodzaca albo azot tylko uwazaj Ty sobie kup ciekły azot i wylej na łeb Sygnatura by TamiS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak już chłodze komputer azotem.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZagłady Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Asus Model : F5RL Prosz Jesli go masz na gwarancji to nie radze ci go otwierac jesli nie masz bladego pojecia. Dlaczego ? ASUS kocha wykorzystywac nieudolnosc uzytkownikow laptopow przy czyszczeniu obwiniajac ich o mechaniczne uszkodzenie. Sam posiadam ASUS-a i co prawda nie miałem tego numeru. Niemniej jednak sporo sie naczytałem skarg na serwis ASUS-a , ze probowal szukac fikcyjnych uszkodzen by nie brac lapka do naprawy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Już po gwarancji..dobra spróbuje go wyczyścić, zobacze ile tam kurzu ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanZagłady Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 No to spokojnie mozesz sie brac do czyszczenia tylko wlacz wyjatkową czujnosc i wrazliwosc bo te elementy sa zajebiscie delikatne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hmm czysty w środku..jednak procesor był bardzo ciepły, wręcz gorący, muszę sprawdzić czy wentylator dobrze działa.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Woonsz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Kup podkładkę chłodzącą pod laptopa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wjatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A jaki procesor? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Intel ® Pentium ® Dual CPU T2390 @ 1.86 GHz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamileek1910 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 właśnie , tak jak powiedział Sammy , kup podkładkę pod laptopa chłodzącą. Zapraszam na mój profil yt. www.youtube.com/haaczykk na którym 'vloguje' rozmawiam między innymi o sporcie konkretnie o piłce nożnej i nie tylko!! subskrybujcie ! oraz zapraszam na stronkę fanów Celticu Glasgow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobra, to ktoś wie po ile chodzą podkładki chłodzące ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Osama Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobra, to ktoś wie po ile chodzą podkładki chłodzące ? Wejdź na allegro i sprawdź. Głupka udajesz czy co? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackraymund Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 podkladka jakoś 100zł(chujowa) ja sobie kupilem za 3 setki i tak jest chujowa, więc nie polecam. Rozkreciłeś go na elementy pierwsze? Odkręciłeś od procesora radiator i sprawdziłeś jak z pasta? Odkręciłeś wiatraczek i przeczyściłeś? to samo z radiatorem? więc NIE KUPUJ PODKLADKI, NIE WAZNA JAKA I ZA ILE, I TAK BĘDZIE DO DUPY!( no może jak wtrafisz przypadkiem jakiegoś helikoptera który będzie ci podnosił laptopa do góry). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Majać internet 5kb/s wiedział byś czemu pytam, a sam nie sprawdzam.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KDKJ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Bry.. Krótkie pytanie, laptop może się wyłaczyć pod wpływem przegrzania ? Bo się mi już drugi raz w miesiącu wyłączył.Muszę przyznać, że trochę ciepły jest Też tak miałem Tyle, że mój resety po 2/3h U mnie powodem było brak pasty na procesorze (odprowadzająca ciepło) + dokupiłem podkładkę chłodzącą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrevaN Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mi sie codziennie 2x wylacza, powod? Brak przewiewu miedy wiatraczkami a nogami/blatem stolu, u Ciebie to samo zapewne, proponuje znalezc "pozycje" wj jakiej siedzisz jezeli niezbyt dbasz o kregoslup ; ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C.J Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Siedze na krześle ,a laptop jest na prostym biurku..Ta pasta na procku to co to niby jest ?? Gdzie to kupić ? Patrzyłem na speedfun i pokazywało 83 stopnie procka.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.