DobeRmanRGH Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Witam. Nie wiem jak odebrać promocoda kupiłem coś za 400 g1 i nie wiem jak odebrać promocoda pisze na tej bombie 1 proszę o pomoc. Sorry że się tak spieszyłem ale już znalazłem i zrobiłem tak jak trzeba i nic niema promocoda a wykorzystałem 399 g1 o co chodzi ? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez DobeRmanRGH Odnośnik do komentarza
Combative Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) bo musi być równe 400 g1 albo więcej. Jeśli nie dostałeś pisz ticketa. Klikasz reedem code>code i tutaj masz promocody @down i down x2, po co to pisaliście, żeby nabić sobie posty? przecież ja właśnie to napisałem! Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez TheProcekAMD Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc. Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Aby dostać promo za G1, to musisz wydać równe 400G1. Wracam.. Odnośnik do komentarza
kondziu7 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 REDEEM CODE > CODE(JEDEN PASEK XXXX-XXX...) > potem na dole bedziesz mieć taką liste z nazwami i bedzie napisane Rozwin kod czy pokaż kod i potem go juz tylko kopiujesz i wklejasz w miejsce kodu > OK i masz aktywny item juz gotowy do gry Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi