KoxPejaKox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Wielki mix WarRock'a I : Filmy nie moje Wielki mix WarRock'a II Filmy nie moje Licze na - (minusika) ^.^ Czy ja napisałem ze to moje ????!!!!! tylko pokazałem ze sa fajne idioto jeba*y Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez KoxPejaKox tabmoccc i jestemproo 2 Odnośnik do komentarza
jestemproo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie wiem z jakiej racji przywłaszczasz sobie prawa do tych filmików, gdyż te filmik zostały zrobione i są moje i mojego kumpla. Mogłeś chociaż napisać, że to nie twoje a nie "Licze na - (minusika) ^.^ " @Edit: Tak dla ścisłości ja to pr00s0p, a kolega niżej o nicku tabmoccc to adm1npl. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez jestemproo KoxPejaKox i Splinter 2 Odnośnik do komentarza
tabmoccc Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Fajne filmiki , szkoda że nie twoje. Ja z moimi kumplami sporo czasu poświęciliśmy na zrobienie tego filmiku. Osobiście go skręcałem. Fajnie że chcesz go pokazać innym ale chociaż byś podpisał że to nie twój. @Edit: Nie chodzi o to że nie napisałeś że są twoje tylko o to że nie napisałeś że nie są twoje. A co do wypowiedzi romantixa to chcę powiedzieć tylko tyle że niedawno dopisał że nie są jego. Wcześniej pisało tylko "Licze na - (minusika) ^.^". Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez tabmoccc K4P3C i jestemproo 2 Pomogłem? Daj Lubię to! Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 nawet spoko filmy Odnośnik do komentarza
romantix Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Nie potraficie czytac? Przeciez napisal ze filmy nie sa jego! Co do filmikow to fajne sa. Najbardziej mi sie podobal suicide z dachu na Emblem ZnamiWolf i -_-Walu-_- 2 Klik Odnośnik do komentarza
szym123 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Powiem tak filmiki zajebiste i widziałem je już przed dodaniem na mpc łap - bo to mój ulubiony film szon90 i AntyMpcForum 2 Odnośnik do komentarza
jumpeq1 Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 fajne filmy, łap - "Niech ryczy z bólu ranny łoś...." Odnośnik do komentarza
_Shadow_ Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Sierpnia 2011 Fajnie skręcone filmiki Grasu 1 Odnośnik do komentarza
matthew1995 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 fajne filmiki łap - ;D Odnośnik do komentarza
jestemproo Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Czy ja napisałem ze to moje ????!!!!! tylko pokazałem ze sa fajne idioto jeba*y Yhhh dziecko musi już powyzywać, bo nie umie porozmawiać w kulturalnym stylu. KoxPejaKox i Splinter 2 Odnośnik do komentarza
Vobek Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2011 Super Film więcej róbcie takie filmy :rolleyes: Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi