Kamilek95n Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dubel: http://www.mpcforum.pl/topic/415762-kanciasty-swiat-survival/ Kanciasty-Swiat.PL, ZAPRASZA NOWYCH GRACZY ! Szukasz serwera bez dzieci ? Serwera z dojrzałą administracją, która nie dodaje sobie itemów ? Szukasz serwera na dłużej ? WŁAŚNIE GO ZNALAZŁEŚ ! IP: s3.csrv.pl:12352 CHCESZ NA WL ? PISZ GG: 35135810 OFERUJEMY Brak Lagów Brak dzieci na serwerze Zadbany serwer oraz świat. Dojrzałą, aktywną administrację PRZEDE WSZYSTKIM DOBRĄ ZABAWĘ ! Pluginy/Modyfikacje: LWC Jobs AntiXRay MyHome iConomy WhiteList AuthMe PL PVPToggle iConomyChestShop KONTAKT GG: 35135810 CHCESZ NA WL ? PISZ GG [/center] adam2018 1 Jestem Właścicielem jednej z sieci serwerów minecrafta, nawiąże współpracę z pojedynczymi serwerami. Kompletne oferty składajcie na PW. (Gwarantuje Profesjonalne forum z domeną .PL i dobrym silnikiem, ALE PRZEDE WSZYSTKIM MIŁĄ WSPÓŁPRACĘ) Dla wszystkich tych, co non-stop wierzą dzisiaj w prawdy przekaz Dla wszystkich tych, co widzą przyszłość świata w naszych dzieciach Dla wszystkich tych, co mają w sobie honor, dumę Tam gdzie miłość jest bogiem, a każde słowo królem Odnośnik do komentarza
.bot Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @UP nie radze tak pisać, ja dostałem upomnienie za "zabawe w moda" Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi