Rafa0102 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 a o tuz widzialem temat tu na forum ze da sie grac na priv serverach w warrocku pewnie to jest na hamachi ale jak to dokladnie dziala moglby mi ktos wytlomaczyc?Sry za bledy w pisowni za duża sygnatura. Odnośnik do komentarza
Splinter Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Można powiedzieć i tak i nie, prywatnych serwerów do warrocka jeszcze nie ma tak rozprzestrzenionych jak np w metinie, ale tak to prawda ostatnio na mpc użytkownik s1wykamil napisał że postawił serwa nawet nie wiadomo jak i z czego i to niby jest jakoś tak że trzeba mieć launchera coś tam z pliku hosts zmieniamy i można pograć na jego serwie, czy to prawda nie mam pojęcia, zresztą nie wiem czy opłaca sie grać na takich serwerach ponieważ jeśli GamersFirst wykryje takowy priv może że tak powiem pozwać do sądu gdyż jeśli ktoś nie wykupił licencji i nie posiada pozwolenia mogą go pozwać do sądu za prawa autorskie, wszystko o tym jak sie gra itp wyjaśnił s1wykamil w swoim temacie Temat Kochanie wróciłem Nie no, żartuje. Chociaż... Odnośnik do komentarza
xXRiddickXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 on pojechal na wakacje, mi pisał ze jak wróci to uruchomi serwer Teraz zbieram tylko + Moj pierwszy mod http://www.mpcforum.pl/topic/394158-hackprzedstawiam-mojego-pierwszego-moda/ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi