d'emploi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jaki zestaw run jest najlepszy pod te 2 postacie (i w sumie inne ap) myslalem nad: marki: m penetr czy ap? glyphy: ap grwater: dodge czy hp czy hp regen ? quinty:i m.pen czy ap ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takashi2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Pod Katarine: Marki pod Magic Penetration [Mark of Insight] Sealy pod Health [ Greater Seal of Vitality] Glyphy na cooldowna [ Greater Glyph of Celerity] Quinty pod AP [ Greater Quint of Potency] Annie: Marki pod Magic Penetration [Mark of Insight] Sealy pod Regen many na 5 sec [ Greater Seal of Clarity] Glyphy pod AP [ Greater Glyph of Force] Quinty pod AP [ Greater Quint of Potency] Ja bym wybrał takie runki, ale poczekaj na zdania innych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d'emploi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale mi chodzi o to by zbindować te runki pod te 2 postacie. Czyli jeden zestaw run tak by pasowały pod te 2 postacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takashi2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Marks - Mark of Insight Sealy - Greater Seal of Potency powinny być dobre Glyphy - Greater Glyph of Potency. Quinty - Greater Quint of Force Takie runki powinny jak dla mnie pasować pod obie postacie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d'emploi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 mozesz napisac ile to daje bo nie chce mi sie tego szukac.. A dalo by rade (jednak nie gram juz annie, kata moj main) wciac wszystkie runy pod m.penetr. Czy tak byloby najlepiej ? Wydaje mi się że tak bo gram kata full dps. Przeliczniki ma mizerne a zamiast 30 dmg wiecej z "q" wolalbym true dmg. Czy oplaca sie ? @sory za double, nie wiem jak sie to stalo.. jak juz to dodam, ze gram tylko 3vs3 czyli szybkie nafarmienie sie w erly to praktycznie wygrana. Wiec mysle ze m. penetr mi to umozliwi bo z true dmg na 6 lv bilbym po 200 z nozyka, gdzie ludzie maja po 1500 hp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Takashi2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 9x Mark of Insight daje 8,55 Magic Penetra 9x Greater Seal of Potency daje 5,31 AP 9x Greater Glyph of Potency daje 8,91 AP 3x Greater Quint of Force daje 0,43 AP na lvl - 7,74 na 18 lvl Czyli w sumie na 1 lvl dostajesz 14,63 AP do + i 8,55 Magic Penetra Możesz też wziąć zamiast Greater Glyph of Potency - Greater Glyph of Insight to da Ci 5,13 do Magic Penetra. Jeśli je podmienisz będziesz miał na 1 lvl 5,74 AP i 13,68 Magic Penetra. Zrób jak wolisz :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typiecosiegapis Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) @UP I postac ma 4 bary hp na poczatku, zaznaczam jeszcze, ze obie postacie sa slabe w early wiec nie potrzebuja AP Wejdz sobie w moj profil, tam masz jedna strone run, pod nazwa AP Pasuja one do Katariny, wszelakich casterow ap carry. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez typiecosiegapis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d'emploi Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Temat można zamknac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi