sirdiablos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 http://imageshack.us/photo/my-images/838/sssse.png/ CO z nim zrobić uruchamiam mw2 przez steam i tu bum. HELP ! By ZeNeK 1 Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
Spacja666 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Wejdź w folder main i zobacz na pliki zaczynające się na localized_ Jeśli pliki mają nazwę localized_english lub localized_polish to właśnie ten drugi człon (english lub polish) musi znajdować się na samym początku w pliku localization.txt Dla wyjaśnienia. Jeśli pliki mają nazwę localized_english to w localization.txt piszesz na samym początku english. Jeśli pliki mają nazwę localized_polish to w localization.txt piszesz na samym początku polish. Wydaje mi się ze to w tym tkwi problem, kiedyś miałem podobny błąd gdy przenosiłem ten plik z Polskiej Wersji Black Opsa do Angielskiej Wersji Mw2 by spolszczyć sobie komunikaty. Ew. Wklej moją treść w plik localization.txt Dla Angielskiej Wersji: english WIN_CONFIGURE_UPDATED_TITLE "Dokonano aktualizacji ustawień zalecanych" WIN_CONFIGURE_UPDATED_BODY "Od czasu ostatniego uruchomienia gry Call of Duty na Twoim komputerze dokonano aktualizacji ustawień zalecanych. Czy chcesz, aby gra dokonała optymalizacji ustawień? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_LOW_MEMORY_BODY "Brakuje pamięci wirtualnej. Może to spowodować wolne funkcjonowanie gry oraz całkowite zatrzymanie funkcjonowania gry. Przed uruchomieniem gry Call of Duty zaleca się zamknięcie niektórych programów. Czy pomimo tego chcesz uruchomić grę Call of Duty?" WIN_LOW_MEMORY_TITLE "Mało pamięci" WIN_COLORDEPTH_WARN_BODY "Jest mało prawdopodobne, że wyświetlanie w oknie będzie działało poprawnie przy aktualnej głębi kolorów pulpitu. Wybierz 'OK', jeśli pomimo tego, chcesz spróbować. Wybierz 'Anuluj', aby wyjść." WIN_COLORDEPTH_WARN_TITLE "Mała głębia kolorów pulpitu" WIN_COMPUTER_CHANGE_BODY "Od czasu ostatniego uruchomienia gry Call of Duty na Twoim komputerze dokonano zmian. Czy chcesz, aby gra dokonała optymalizacji ustawień dla nowego sprzętu? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_COMPUTER_CHANGE_TITLE "Włączyć ustawienia optymalne?" WIN_DISK_FULL_BODY "Call of Duty Modern Warfare 2 nie może zapisać pliku. Dysk twardy jest prawdopodobnie pełny." WIN_DISK_FULL_TITLE "Błąd zapisu pliku" WIN_IMPROPER_QUIT_BODY "Podczas ostatniego uruchomienia nie zamknięto prawidłowo gry Call of Duty Modern Warfare 2. Czy chcesz uruchomić grę w trybie awaryjnym? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_IMPROPER_QUIT_TITLE "Uruchomić w trybie awaryjnym?" WIN_ERROR "Błąd krytyczny" WIN_NO_STEAM "Konieczne jest uruchomienie aplikacji Steam, aby grać w tę grę." WIN_OUT_OF_MEM_BODY "Błąd braku pamięci. Prawdopodobnie brakuje miejsca na dysku." WIN_OUT_OF_MEM_TITLE "Błąd braku pamięci" WIN_UNABLE_LOAD_DLL_BODY "Nie można wczytać pliku DLL. Prawdopodobny brak pamięci, mało miejsca na dysku lub brak pliku DLL." WIN_DIRECTX_INIT_TITLE "Błąd DirectX" WIN_DIRECTX_INIT_BODY "Wystąpił błąd krytyczny DirectX. Zapoznaj się z plikiem readme w celu znalezienia możliwych rozwiązań." WIN_EXE_ALREADY_RUNNING "Call of Duty Black Ops jest już uruchomione. Tryby gry możesz zmienia w menu." WIN_COULDNT_START_PROCESS "Nie mogę rozpocząć procesu." Dla Polskiej Wersji: polish WIN_CONFIGURE_UPDATED_TITLE "Dokonano aktualizacji ustawień zalecanych" WIN_CONFIGURE_UPDATED_BODY "Od czasu ostatniego uruchomienia gry Call of Duty na Twoim komputerze dokonano aktualizacji ustawień zalecanych. Czy chcesz, aby gra dokonała optymalizacji ustawień? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_LOW_MEMORY_BODY "Brakuje pamięci wirtualnej. Może to spowodować wolne funkcjonowanie gry oraz całkowite zatrzymanie funkcjonowania gry. Przed uruchomieniem gry Call of Duty zaleca się zamknięcie niektórych programów. Czy pomimo tego chcesz uruchomić grę Call of Duty?" WIN_LOW_MEMORY_TITLE "Mało pamięci" WIN_COLORDEPTH_WARN_BODY "Jest mało prawdopodobne, że wyświetlanie w oknie będzie działało poprawnie przy aktualnej głębi kolorów pulpitu. Wybierz 'OK', jeśli pomimo tego, chcesz spróbować. Wybierz 'Anuluj', aby wyjść." WIN_COLORDEPTH_WARN_TITLE "Mała głębia kolorów pulpitu" WIN_COMPUTER_CHANGE_BODY "Od czasu ostatniego uruchomienia gry Call of Duty na Twoim komputerze dokonano zmian. Czy chcesz, aby gra dokonała optymalizacji ustawień dla nowego sprzętu? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_COMPUTER_CHANGE_TITLE "Włączyć ustawienia optymalne?" WIN_DISK_FULL_BODY "Call of Duty Modern Warfare 2 nie może zapisać pliku. Dysk twardy jest prawdopodobnie pełny." WIN_DISK_FULL_TITLE "Błąd zapisu pliku" WIN_IMPROPER_QUIT_BODY "Podczas ostatniego uruchomienia nie zamknięto prawidłowo gry Call of Duty Modern Warfare 2. Czy chcesz uruchomić grę w trybie awaryjnym? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_IMPROPER_QUIT_TITLE "Uruchomić w trybie awaryjnym?" WIN_ERROR "Błąd krytyczny" WIN_NO_STEAM "Konieczne jest uruchomienie aplikacji Steam, aby grać w tę grę." WIN_OUT_OF_MEM_BODY "Błąd braku pamięci. Prawdopodobnie brakuje miejsca na dysku." WIN_OUT_OF_MEM_TITLE "Błąd braku pamięci" WIN_UNABLE_LOAD_DLL_BODY "Nie można wczytać pliku DLL. Prawdopodobny brak pamięci, mało miejsca na dysku lub brak pliku DLL." WIN_DIRECTX_INIT_TITLE "Błąd DirectX" WIN_DIRECTX_INIT_BODY "Wystąpił błąd krytyczny DirectX. Zapoznaj się z plikiem readme w celu znalezienia możliwych rozwiązań." WIN_EXE_ALREADY_RUNNING "Call of Duty Black Ops jest już uruchomione. Tryby gry możesz zmienia w menu." WIN_COULDNT_START_PROCESS "Nie mogę rozpocząć procesu." Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Spacja666 By ZeNeK 1 Odnośnik do komentarza
sirdiablos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) wgl nie mam takiego pliku w tym folderze Jak możesz to wrzuć na jakieś udate i podaj link do ściągnięcia tego folderu... + or - Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sirdiablos By ZeNeK 1 Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
Spacja666 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Więc wklej to i zapisz do pliku o nazwie localization.txt polish WIN_CONFIGURE_UPDATED_TITLE "Dokonano aktualizacji ustawień zalecanych" WIN_CONFIGURE_UPDATED_BODY "Od czasu ostatniego uruchomienia gry Call of Duty na Twoim komputerze dokonano aktualizacji ustawień zalecanych. Czy chcesz, aby gra dokonała optymalizacji ustawień? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_LOW_MEMORY_BODY "Brakuje pamięci wirtualnej. Może to spowodować wolne funkcjonowanie gry oraz całkowite zatrzymanie funkcjonowania gry. Przed uruchomieniem gry Call of Duty zaleca się zamknięcie niektórych programów. Czy pomimo tego chcesz uruchomić grę Call of Duty?" WIN_LOW_MEMORY_TITLE "Mało pamięci" WIN_COLORDEPTH_WARN_BODY "Jest mało prawdopodobne, że wyświetlanie w oknie będzie działało poprawnie przy aktualnej głębi kolorów pulpitu. Wybierz 'OK', jeśli pomimo tego, chcesz spróbować. Wybierz 'Anuluj', aby wyjść." WIN_COLORDEPTH_WARN_TITLE "Mała głębia kolorów pulpitu" WIN_COMPUTER_CHANGE_BODY "Od czasu ostatniego uruchomienia gry Call of Duty na Twoim komputerze dokonano zmian. Czy chcesz, aby gra dokonała optymalizacji ustawień dla nowego sprzętu? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_COMPUTER_CHANGE_TITLE "Włączyć ustawienia optymalne?" WIN_DISK_FULL_BODY "Call of Duty Modern Warfare 2 nie może zapisać pliku. Dysk twardy jest prawdopodobnie pełny." WIN_DISK_FULL_TITLE "Błąd zapisu pliku" WIN_IMPROPER_QUIT_BODY "Podczas ostatniego uruchomienia nie zamknięto prawidłowo gry Call of Duty Modern Warfare 2. Czy chcesz uruchomić grę w trybie awaryjnym? Jest to zalecane w większości przypadków. Nastąpi zmiana ustawień systemowych, ale nie sterowania." WIN_IMPROPER_QUIT_TITLE "Uruchomić w trybie awaryjnym?" WIN_ERROR "Błąd krytyczny" WIN_NO_STEAM "Konieczne jest uruchomienie aplikacji Steam, aby grać w tę grę." WIN_OUT_OF_MEM_BODY "Błąd braku pamięci. Prawdopodobnie brakuje miejsca na dysku." WIN_OUT_OF_MEM_TITLE "Błąd braku pamięci" WIN_UNABLE_LOAD_DLL_BODY "Nie można wczytać pliku DLL. Prawdopodobny brak pamięci, mało miejsca na dysku lub brak pliku DLL." WIN_DIRECTX_INIT_TITLE "Błąd DirectX" WIN_DIRECTX_INIT_BODY "Wystąpił błąd krytyczny DirectX. Zapoznaj się z plikiem readme w celu znalezienia możliwych rozwiązań." WIN_EXE_ALREADY_RUNNING "Call of Duty Black Ops jest już uruchomione. Tryby gry możesz zmienia w menu." WIN_COULDNT_START_PROCESS "Nie mogę rozpocząć procesu." sirdiablos i By ZeNeK 2 Odnośnik do komentarza
sirdiablos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A więc dałem sprawdzanie spójności plików i to samo cały czas ten błąd dla informacji nie mam tego pliku! zrobiłem przez notatnik go ale nic... Jak możesz wrzuć folder main na jakąś stronkę download... ( jak możesz ) + or - By ZeNeK 1 Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
Spacja666 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) no ja nie bardzo bo mam AlterIWnet :] A reinstall? robiłeś już?? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Spacja666 By ZeNeK 1 Odnośnik do komentarza
sirdiablos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) usunąłem zawartość gry i pobrałem przez steam. miałem ten błąd dlatego usunąłem grę i pobrałem na nowo Możesz mi wrzucić na jakiegoś rapid shere czy coś ten folder z tym localization.txt Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sirdiablos By ZeNeK 1 Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
Tot4l_Own4g3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) ten folder z tym localization.txt Czyli chcesz folder z całą grą!? Powiedz w jakiej wersji językowej masz grę. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Tot4l_Own4g3 By ZeNeK 1 Odnośnik do komentarza
sirdiablos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie dowiedzałem się że localization.txt jest w folderze main chyba że źle się dowiedziałem :P Czy to takie trudne dać mi link z download localization.txt i powiedzieć gdzie to wrzucić ?! Proszę tylko o pomoc nie proszę przecież o żadne pieniądze ( hahaha ) :P hmm.... miałem zakupioną z allegro była orginalnie ( ruska ) miałem w większej części spolszone. Nie ;ppppp jak zadziała to ci dam 100 + ;p nowy błąd :/ http://imageshack.us/f/98/24109068.png/ jak pobierałem 2 raz gre to tylko coda mw 2 Multi players możne być to tego wina ? ( wielkość folderu 4.3 gb ) Polski mam ;] ale był wcześniej angielski :] ( nie mam instalki coda sciagałem go przez steam :] dziś i wczoraj Raczej nie. a mógł byś mi podesłać ten pliczek ;P ? ( Co to za rzecz przed każdym włączeniem gry ) http://imageshack.us/f/819/ssssjkn.png/ 7.5 gb ( to mi z 2-3 dni zejdzie ) mam 1mb neta Warto spróbować chociaż kilka prześlij http://www.mpcforum.pl/topic/190233-mw2-erorr-code-pre-gfx-mpff/ mam inną wersję napisałem do tego typka co mu pomógł na pw Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sirdiablos By ZeNeK 1 Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
Tot4l_Own4g3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie dowiedzałem się że localization.txt jest w folderze main chyba że źle się dowiedziałem :P Czy to takie trudne dać mi link z download localization.txt i powiedzieć gdzie to wrzucić ?! Localization.txt znajduje się (przynajmniej u mniew folderze z grą, tak mam w CoD4, Mw2, AlterIW i Black Ops). Pobierz ten plik z załącznika. Proszę tylko o pomoc nie proszę przecież o żadne pieniądze ( hahaha ) :P Śmiejesz się z własnego "żartu"? Nieźle ... nowy błąd :/ http://imageshack.us/f/98/24109068.png/ Też taki kiedyś miałem. Trzeba całą grę przeinstalować (już nie pamiętam, czy trzeba po tym folder gry czy nie, lepiej na razie po odinstalowaniu usuń folder gry, a po zainstalowaniu znowu wrzuć localization.txt, jeżeli nie będzie). Przed przeinstalowaniem spróbuj sprawdzić spójność plików. Powiedź jeszcze jaki masz język zaznaczony w właściwościach gry (Call of Duty: Modern Warfare 2 - Multiplayer->Właściwości->Język). jak pobierałem 2 raz gre to tylko coda mw 2 Multi players możne być to tego wina ? ( wielkość folderu 4.3 gb ) Raczej nie. Ale spróbuj pobrać. ( Co to za rzecz przed każdym włączeniem gry ) http://imageshack.us/f/819/ssssjkn.png/ Zazwyczaj pojawia się, jeżeli zamykałeś grę przez Menadżera Urządzeń, miałeś crasha lub błąd gry (w twoim przypadku błąd). Po wciśnięciu tak gra włączy się z domyślnymi ustawieniami. Możesz spróbować, ale wątpię, że to coś pomoże. a mógł byś mi podesłać ten pliczek ;P ? Nie wiem, które dokładnie to są pliki, jest ich dużo (nawet gdbym wiedział z moim netem to bym chyba czekał, żeby się "zupluadowało kilka godzin), zresztą mam Angielską wersję gry. 7.5 gb ( to mi z 2-3 dni zejdzie ) mam 1mb neta Warto spróbować chociaż kilka prześlij 1. Nie wiem, które to są, 2. Niby mam 2mb, ale net chodzi dużo, więc zanim ja bym wrzucił, potem byś pobrał, to dużo szybciej by było, gdbyś pobrał przez Steama, 3. Raczej to nie pomoże. Ja miałem taki sam błąd zrobiłem tak jak napisałem wcześniej i to pomogło: Też taki kiedyś miałem. Trzeba całą grę przeinstalować (już nie pamiętam, czy trzeba po tym folder gry czy nie, lepiej na razie po odinstalowaniu usuń folder gry, a po zainstalowaniu znowu wrzuć localization.txt, jeżeli nie będzie). Przed przeinstalowaniem spróbuj sprawdzić spójność plików. Ja na razie spadam, jutro zajrzę. Może ktoś w tym czasie Ci pomoże. localization.txt Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Tot4l_Own4g3 By ZeNeK 1 Odnośnik do komentarza
sirdiablos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Pobrałem te pliki z google a więc prawie się odpala gra a tu bum :P http://imageshack.us/f/220/29207439.png/ dalej ten błąd UPPPPP Jak możesz daj mi ten plik :000 ONLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! ide z kompa może do jutra uda się komuś mi pomóc i jeszcze że będzie działało czekam na Pomoc. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez sirdiablos Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
Spacja666 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Te errory masz dla tego że jest nie zgodność, w jednym pliku piszę że masz Polską wersję gry, nazwy folderów mówią że masz Angielską i gra świruje. Więc: Zmień nazwy plików z /main/ na localization_polish jeśli tak nie jest. Zasysasz plik localization.txt i wklejasz do głównego folderu z grą. Wbij do folderu /zone/ i jeśli masz tam folder o innej nazwie niż polish (English, Russian ect.) to zmień ją właśnie na polish. To chyba wszystko i myślę że gra powinna działać bez zarzutu. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Spacja666 Odnośnik do komentarza
sirdiablos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) ide z kompa może do jutra uda się komuś mi pomóc i jeszcze że będzie działało czekam na Pomoc. I co może ktoś pomóc ? http://imageshack.us/photo/my-images/220/29207439.png/ ONLINE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! poszukuje code_post_gfx_mp w do najnowszej wersji gry ( jak miałem rosyjska nie robi jaka wersja ma być ? ) Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez sirdiablos Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
sirdiablos Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 ODŚWIEŻAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jeśli pomogłem, kliknij like.. To nie boli. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi