Skocz do zawartości

[Q]Problem z BF BC2 zawiesza sie w multi

Revanse

Rekomendowane odpowiedzi

Siema

Ostatnio kupiłem Battlefielda Bad Company 2 śmigą na na full na moim nowym kompie ale w multi mam wielki problem po jakimś czasie gry komp sie zawiesza obraz staje w miejscu nie da sie nic zrobić nawet resetu sie nie da ;/ tylko odcięcie zasilania a co dziwne czasem pogram 2-3h i wszystko dobrze a czasem wejdę i po 5min proszę o pomoc dam + lub - zależy kto co woli

troche czytałem o tym problemie nie tylko ja go mam jest juz jakies rozwizanie czy jeszcze nie ??/

Edytowane przez Revanse

dzis bylem w servisie wyczyścił kompa i wszystko posprawdzał , później podłączył pendrive i testowal kopa jakimś programem co odciążą karte procka i ram na 100% działal tak przez 30min i temperatura max na karcie 78 stopni procek letko powyżej 60 zadnego resetu czy cus super chodzi powiedzał tylo karta troche temperatury lapie ale nie duzo tzn, nie wina koma dzis jeszcze zainstalowalem Windowsa od nowa zaraz zainstaluje gre zobaczy sie co bedzie sie działo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający forum [Q]Problem z BF BC2 zawiesza sie w multi   0 użytkowników
    • Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...