Szlagaag Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam ! Ostatnio dużo tematów jest na temat kradzieży kont. Więc postanowiłem zrobić taki mały TuT na temat jak nie stracić kont . Dobry antywirus. Najlepiej jakiś płatny i znaleźć Key w googlach. coś typu Norton, NoD 32 Nie wchodzimy na strony związanymi z metin2. Jedyna strona z metinem to metin2.pl Lecz ,gdy się zdarzy wejść na inną stronę ,zachowaj ostrożność. - Nie pobieraj żadnych plików bez skanów. - Nie rejestruj się na nieznanych stronach - Nie wpisuj swojego loginu ani emaila . Nigdy w grze nie podawaj swojego e-maila !! Gdy gramy na privach przy rejestracji podawaj inne dane niż do konta na serverach globalnych ! Nigdy nie rób konta z takim samym hasłem ,jak do email-a ! Nie akceptuj żadnych kont od strony gameforge. Jeśli będziesz tego przestrzegał napewno nie stracisz konta ! . Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza
AdamS12 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Był kiedyś podobny poradnik, jeszcze jak gracie w metka, to wyłączcie gg, bo przez gg jest łatwo wbić się do kompa. Btw. nie ten dział. + za starania Odnośnik do komentarza
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobrze napisane. Napewno wielu osobą to pomoże bo już nie raz na forum był płacz że mu konto ukradli Plus za starania. Odnośnik do komentarza
StopPro Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobrze że ktoś to wkońcu napisał,bo tyle razy słyszałem o okradniętych kontach Odnośnik do komentarza
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może teraz trochę skończy się ta kradzież, ale pewnie przeczyta oleje i zrobi swoje :P Dla niektórych niestety już za późno. <_< Odnośnik do komentarza
D-d-P-C-G Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może teraz będzie mniej ludzi pisać na czacie :` Okradli mnie :/ da ktoś itema?` + dla ciebie Odnośnik do komentarza
Szlagaag Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Myślę ,że jeśli ktoś jest nad noobem. I ma poniżej 13. lat To i tak go shackują ,bo ludzie myślą ,że dostanie super pro postać za frree ;< Na to nic nie poradzimy. miejmy nadzieję ,że komuś ten poradnik pomoże Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL). Daj like jeśli pomogłem. :-) Odnośnik do komentarza
MrPiotrek122 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Automatyczna wiadomość. Ten temat został przeniesiony z forum: "MMORPG -> Metin2" do: "MMORPG -> Metin2 -> Tutoriale". Odnośnik do komentarza
Incore^^ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam ! Ostatnio dużo tematów jest na temat kradzieży kont. Więc postanowiłem zrobić taki mały TuT na temat jak nie stracić kont . Dobry antywirus. Najlepiej jakiś płatny i znaleźć Key w googlach. os dojebal ;s Kupilem antywira za ponad 200zl i jedyne co robil to mulil mi kompa i to znacznie a i tak MUSIALEM robic format po 2-3 latach gdyz poprostu od zbyt duzej ilosci wirusow nie chcial sie uruchomic komputer... stary dobry awast sprawdza sie o niebo lepiej mam go juz 4 lata i komp smiga jak marzenie coś typu Norton, NoD 32 gorszych nie bylo? ranking antywirusow: http://g1.pcworld.pl/news/2/0/203851 Nie wchodzimy na strony związanymi z metin2. Jedyna strona z metinem to metin2.pl a jak gram na privach? Lecz ,gdy się zdarzy wejść na inną stronę ,zachowaj ostrożność. tzn? - Nie pobieraj żadnych plików bez skanów.a clijenty serwerow?...zeskanuj mi cos +30mb w skanerze internetowym a bedziesz moim bogiem - Nie rejestruj się na nieznanych stronach wiekszosc stron w internecie jest nam nieznanych czyli np. mam nie rejstrowac sie na diamondmt2.pl bo nigdy wczesniej tam nie wchodzilem? - Nie wpisuj swojego loginu ani emaila . ok do gry zaloguje sie myslami ;] Nigdy w grze nie podawaj swojego e-maila !! tu sie postarales dostajesz punkt! Gdy gramy na privach przy rejestracji podawaj inne dane niż do konta na serverach globalnych !2 punkt! Nigdy nie rób konta z takim samym hasłem ,jak do email-a ! 3 punkt! Nie akceptuj żadnych kont od strony gameforge. nawet jesli sam je zaloze?... Jeśli będziesz tego przestrzegał napewno stracisz konta ! . Odnośnik do komentarza
Sweet4You Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Przyda mi się + dla Ciebie bez ambicji, grzechów, wstydu i lęku' ... Odnośnik do komentarza
Rones Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Bardzo fajny rozpisany tutek , + za chęci Pozdrawiam Rones Zbieram - Odnośnik do komentarza
kuba231 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 DZIĘKI JUŻ 2 DNI NIKT MI NIE OKRADŁ KONTA WIELKIE + Odnośnik do komentarza
worms933 Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Dobry poradnik Odnośnik do komentarza
AntyK00zak Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 NAPISANE PROSTO I LOGICZNIE WIELKI + BĘDZIESZ PRZESTRZEGAŁ TEN PORADNIK na 100% nie będziesz okradnięty //Nieregulaminowa sygnaturka. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.