michal3489 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siema Tak jak w tytule mam problem z dmg. Otóż wcześniej już miałem dmg i było ok ale zrobiłem format i nie działa, ale jeszcze jest jeden aspekt możliwe że mam clienta 2010 czy 2011 a poprzedni był 2008. Z tym problemem próbowałem radzic sobie sam ale nie ma efektów. Ściągałem wiele dmg mdz. by artrent czy jakieś inne(nie wiem wiem tylko że było w temacie o czitach dmg itp).Próbowałem Niewykrywalny index(czy coś) potem jeszcze inne patche do dmg i NIC. Tak tracąc nadzieje Pytam się was Pomożecie? Yebnij plusa to nie boli............ Odnośnik do komentarza
Misiekantos253 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jezeli chodzi o DMG na skille to dziala ono tylko na serwerach prywatnych 2008. Jesli chodzi o DMg na miecze to dziala na wszystkich privach i plu. Sprawdz czy dobrze wrzucasz. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
michal3489 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Przepraszam za zamieszanie ale wyszłem na idiote:( nie doczytałem i tak wyszło prosze o zamknięcie tematu.. Edytowane 7 Sierpnia 2011 przez michal3489 Yebnij plusa to nie boli............ Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi