Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam :) Chciałbym zrobić autopicka w auto it. I potrzebuję nieskończonej pętli aż do kliknięcia pewnego hotkeya.

kawałek kodu :

To jest ukryta treść, proszę

Jakiś include dodać ?

Jak zrobić by po kliknięciu P włączał się a po ponownym wciśnięciu P wyłączał się ?

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano (edytowane)

Hmm musisz utworzyć pętlę a jako warunek ustawić np. gdy zmienna $petla == 0 ma działać wcześniej otwórz zmienna $petla która ma wartość rożną niż 0 . Za każdym wykonywaniem pętli dodaj instrukcje If która sprawdza czy przycisk "p"został wciśnięty. jeżeli został wciśnięty to komenda hot key set powinna ci zwrócić 1 dajesz instrukcje if ktora sprawdza czy ta zmienna która zawiera zwrócona wartość jest równa 1 jak jest to ma sprawdzić czy pętla działa wiec jak działa to $petla ma mieć wartość 0 jak ma to ma ostawić 1 albo inna liczbę , a jak będzie inna wartość to ma dać 0 i powinno działać. Trochę zkiełbasilem to mam nadzieje ze zrozumiesz :D

Przycisk "z" wysyłasz za pomocą ControlSend() dokumentacje masz w Script Editorze.

Edytowane przez misiek989
Opublikowano

Ja pierdole, kurwa, MrDeska, nauczyłbyś się kurwa robić poprawnego toggle'a, zamiast kurwa wszystkim przedstawiać popierdolone, błędne kurwa rozwiązania.

Ta sygnatura jest pusta.

Weteran
Opublikowano

@4ggr35510n

Sorry kurwa, ale jak ja pierdole, zdarza się każdemu jebana literówka, a ty o takie chujstwo się czepiasz, że ja jebie..więc kurwa sorry jeszcze raz ..^^

Zamiast używać normalnych pętli ja użył bym timera..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

@up

ale nie widzisz że on dopiero zaczyna przygode z autoit? patrząc jak użył flagi, a ty chcesz mu jeszcze wpierdalać w głowe multum nowych wyrazów i funkcji ta? I na chuj człowieku, z czasem sobie dojdzie do tego, lecz nie na start.

Opublikowano

@MrDeska

Żadna literówka. Podałeś całkowicie błędny sposób rozwiązania tego.

@Jackraymund

Drugi fragment kodu jest poprawny do toggle'a, z tymże wystarczy:

zamiast rozwiązłego

Ta sygnatura jest pusta.

Weteran
Opublikowano

Podałem błędne rozwiązanie bo nie zrozumiałem go dokładnie...tak to jest, gdy sie dziwnie tłumaczy swoje problemy

1329036830-U154499.png
  • Dodaj nową pozycję...