Patryczekkk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam mały problem Od wczoraj mam konsole ps3 160 gb i kupiłem sobie fifkę Wszystko ładnie działa ale czy da się zmienić ustawienie żeby grać na strzałkach a nie na gałce? i jeszcze drugie pytanie jak bronić rzut karny bo jak trzymam gałke w prawo i przycisk O to nic się nie dzieje (przesuwa się o kawałek). A i trzecie pytanie to czy jest możliwość grania jakiegoś samouczka na pozycji bramkarza (dodam że odpaliłem samouczek bramkarz i tylko miałem napisy jak co robić zero praktyki tylko sucha teoria) Odnośnik do komentarza
R4donix Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Posiadam fife 10, ale w 11 jest pewnie podobnie. Z gałki na strzałki da się zmienić. Ustawienia kontrolera bezprzewodowego czy coś takiego szukaj. Tam się zmienia. Jak bronisz to klikaj X, albo kółko + do tego gałkę. A na ostatnie pytanie nie mam możliwości odpowiedzieć Po za tym, nie lepiej było poczekać na fife 12? Ma wyjść niedługo :P Chętnie przyjmę pojedynek graficzny Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa Odnośnik do komentarza
Patryczekkk Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wolę zaaktualizować składy niż wywalać na grę 200 zł która po kilku miesiącach będzie warta trzy razy mniej chyba że coś wykobinuje z ps i bd miał za darmo Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi