0merta Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To prawda, że na nowym zabezpieczeniu o nazwie MSAC nie działają żadne cheaty? Odnośnik do komentarza
woBniaR Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Nie, nie jest to prawdą. A dokładniej to działają wszystkie, ale nie licz że ci napisze jak. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez woBniaR Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze. Odnośnik do komentarza
wojtek19115 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Napisz własnego i nie wykrywa w tym samym dziale masz GUI Moje Portfolio Pokaż że jesteś PRO ! Dla bartka: Odnośnik do komentarza
0merta Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Nie, nie jest to prawdą. A dokładniej to działają wszystkie, ale nie licz że ci napisze jak. Pewnie trzeba zamienić jakiś plik w folderze soldata, albo zmienić samą nazwę. Odnośnik do komentarza
wojtek19115 Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 @up Zmiana nazwy snowy.exe nic nie da sprawdź sam ale wystarczy drobna modyfikacja w kodzie źródłowym programiku. W nowym soldacie będzie można nadawać ban na GUID każdemu czy to server z MSAC czy nie. Moje Portfolio Pokaż że jesteś PRO ! Dla bartka: Odnośnik do komentarza
woBniaR Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2011 Bo wszystkie serwery w nowym soldacie będą z wbudowanym tym pseudo ac. Twoja stara robi catch the clowny w Game Makerze. Odnośnik do komentarza
wojtek19115 Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ciekawi mnie czy da się zmodyfikować numer GUID w 1.6 jeśli nie jest obliczany po stronie serwera to może da się zmodyfikować pamięć trzymającą go. Moje Portfolio Pokaż że jesteś PRO ! Dla bartka: Odnośnik do komentarza
DaG_DracK Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2011 Ciekawi mnie czy da się zmodyfikować numer GUID w 1.6 jeśli nie jest obliczany po stronie serwera to może da się zmodyfikować pamięć trzymającą go. Jakos mi sie nie chce w to wierzyc zeby GUID mogl byc liczony po stronie serwera, a nawet jesli to mozna by wtedy zmodyfikowac wysylane dane ( ID sprzetu, UUID pewnie ), inna sprawa jest taka, ze znajac API systemu anty-cheat Soldat'a mona by napisac wlasna .dll'ke udajaca MSAC'a, w sumie, wystarczylo by zeby ktos posniff'owal pakiety. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi