Lovsth Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam ! Gram na serwerach deathrun i jak wiecie ważne są tam fps Szukałem configów zwiekszających fps bardzo długo, aż pewnego dnia się udało Znalazłem komendy dzięki którym mam nawet +200 fps (mialem 60 wczesniej teraz do 260 dochodzi ) A więc do rzeczy, Potrzebuję komendy dzięki której zamiast dobrej grafiki modeli postaci (ct i tt) będzie widać kilka kwadratów Za pomoc dziękuję i czekam na odpowiedzi Będą +/- Nie jestem cham i podam wam te komendy . Jak się przydadzą to będę zadowolony gl_playermip 2 gl_max_size 64 gl_picmip 2 gl_smoothmodels 0 gl_cull 1 gl_keeptjunctions 0 gl_max_size 128 gl_texsort 0 128 gl_clear 0 gl_round_down 3. gl_dither 1 gl_lightholes 0 gl_palette_tex 1 gl_spriteblend 1 gl_ztrick 0 gl_texturemode GL_NEAREST_MIPMAP_NEAREST max_wallpuffs 0 max_rubble 0 gl_lightholes 0 max_smokepuffs 0 max_shells 0 max_shells 0 fastsprites 1 fps_max 501 mp_decals 1 hisound 0 loadas8bit 1 bgmvolume 0 r_dynamic 1 r_mirroralpha 0 r_norefresh 0 cl_weather 0 cl_himodels 0 cl_dynamiclights 0 cl_shadows 0 cl_minmodels 1 cl_particlefx 0 cl_weather 0 cl_corpsestay 1 r_detailtextures 0 r_detailtextures-supported 0 r_mirroralpha 0 r_mmx 1 r_decals 1 precache violence_ablood 0 violence_hblood 0 violence_agibs 0 violence_hgibs 0 s_reverb 0 voice_dsound 0 fastsprites 2 d_spriteskip 2 hpk_maxsize 1 mp_decals 1 cl_download_ingame 0 A dla tych co nie wiedzą co zrobić z tymi komendami niżej napiszę Instrukcję 1. Otwieramy notatnik. 2. Wklejamy komendy do notatnika. 3. Zapisujemy te komendy pod nazwą userconfig.cfg (cfg to rozszerzenie pliku. :P) 4. Otwieramy config.cfg przez notatnik ( config.cfg znajdziecie w 'counter-strike ---> cstike/cstrike_polish ) i na końcu dopisujemy exec userconfig.cfg 5. Zapisujemy zmiany w config.cfg 6. Wrzucamy userconfig.cfg tam gdzie znajduje się config.cfg 7. Odpalamy cs i cieszymy sie dużymi fps ( Jak chcecie zobaczyć ilość fps wpiszcie komendę "net_graph 1" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Polecam Ci jeszcze komende hud_draw 0 ona zwiększy Ci fps o 50 - 100 znikną ci napisy z huda aby je przywrócić hud_draw 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lovsth Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 WIem wiem, wlączanie i wyłączanie mam pod F2 @Refresh... Podajcie tą komendę plx ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 :x ja ci tu nie pomogę a patrzyłeś w googlach czy czegoś nie ma? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Skoro nie wiesz jak pomóc to siedź cicho, a nie kierujesz ludzi do guugli. Autor sprawdź tutaj : http://www.mpcforum.pl/topic/330187-poradnik-jak-ustawic-300-fps/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domino106 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 http://www.cs-rogol.pun.pl/viewtopic.php?pid=28 Prosze moze znajdziesz sobie jakies interesujace komedy Nfajwazniejsze ustaw sobie stala liczbe fps Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi