gutek1664 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak jak wyzej znalazlem sposob na Happy Harvest zeby kupowac pole za monety . Interesuja mnie eurogabki za zdradzenie tego sposobu . Wiecej GG : 6275415 . Odnośnik do komentarza
Gamus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Gutek może nagrasz na początku jakiś filmik ? Bo coś mi wierzyć się nie chce... Odnośnik do komentarza
gutek1664 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W razie jakis watpliwosci pisac na gg . Oszustwo niepowiedzialbym ; ) . Sam mam 51 poziom i 29 pola bo narazie wiecej nie moge;] Odnośnik do komentarza
ŁosOś00 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Film albo won oszuście !!! Ps. Zdjęcie to sobie w Photoshopie każdy może obrobić. Ewentualnie pierw dajesz sposób później dostaje EG. ------------------------------------------------------------- /edit 10 sekund wolnego czasu i paint = | Oryginał : /edit2 Tekst u ciebie został napisany przez samego ciebie.... twój : By powiększyć farmę musisz osiągnąć 55 poziom doświadczenia i mieć 2000000 monet, kontynuować? prawdziwy brzmi : By uzyskać więcej ziemi, musisz osiągnąć [XX] poziom doświadczenia, posiadać [XX] kredytów i [XX] monet. Chcesz kontynuować? To by na tyle o jego sposobie... Do MODA proszę o zamknięcie tematu. Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez ŁosOś00 Odnośnik do komentarza
gutek1664 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To jak taki jestes madry to podrob to w Photoshopie zobaczysz ze sie nie uda ; )) Odnośnik do komentarza
ŁosOś00 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Zedytowałem poprzedni post pajacu. Jak twoim życiem jest oszukiwanie i naciąganie na pieniądze to wy*******al z tego forum. Odnośnik do komentarza
gutek1664 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Okej ; ) . W takim razie powodzonka w wydawaniu kredytow ; ] . Tylko bede patrzal i sie smial jak prawdziwa kasa bedzie szla na kredyty . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi