Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka, mam problem z grą Just Cause, podczas ładowania mogę czekać w nieskończoność, niezależnie czy to pirat, czy demo, ładuje się i ładuje... wyczytałem że kilku osobą pomogło zainstalowanie nowych sterowników, lecz u mnie niestety to nie działa... jakieś pomysły? parametry PC. AMD Phenom II X4 3.2GHz GTX 560Ti 4Gb ram DDR 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 lenart lenart :P reinstall gry/uruchom w trybie zgodności/uruchom jako administratora lub jeżeli to pirat to pobrałeś wadliwą wersję (pewnie to jest przyczyną) 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 brak rezultatu ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To pewnie wadliwa wersja chyba że oryginał to nie wiem :P 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mizzer Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jakieś patche instalowałeś czy gra czysta jak łza? rafraf22 1 umarł Mizzer, niech żyje Mizzer... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 czyste... nie wiem nawet czy są do tego patche. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night Hunter Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Sprawdz na innym kompie. Bardzo możliwe że chujowy crack. Me gusta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KPRP Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 @Up crack tu nic niema do gadania... jak już to chujowa ściągnięta wersja gry bo crack raczej nie ;p 2010 - 2012 - Emeryt/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi