Kaluna Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siema co sądzicie o ProMT2 jak dla mnie serwer żałosny jeżeli popierasz daj + Odnośnik do komentarza
Stylerek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Z tego co wiem już jest temat o dyskusji na temat ProMT2 .. Zapraszam na fellyourskill.pl ! - Twoje centrum Counter-Strike Odnośnik do komentarza
Honghua Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Siema co sądzicie o ProMT2 jak dla mnie serwer żałosny jeżeli popierasz daj + Teraz po zmianie abs'ów gra się na prawdę super, każda klasa jest mocna i każdą w pvp można kosić. Nie jak wtedy pvp 50 godzin, a jedyne hity to były z przeszywek po 200 pfff. Przy takiej obrocie sprawy to bm'owie i healerowie byli niezniszczalni oraz weapon, teraz abs max to 80% na broń i nawet wojny nabrały koloru. Chociaż mógłby naprawić głupi szept... Odnośnik do komentarza
Evengeline Opublikowano 1 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2011 Dobrze, że reje płatne, mniej ludzi zmarnuje 2.50 na granie z niewyżytymi dziećmi z adhd, które nic innego nie robią oprócz latania na wolnym i bicia wszystkiego w zasięgu wzroku. Odnośnik do komentarza
AchmeTq Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Serv Fajny! Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)Gram na s21(Candia)Woj Body lvl 66--------->ONNinja Dagger lvl 52---------> OFF Odnośnik do komentarza
Maconcha Opublikowano 12 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2011 Spoko serv pod pvp ... Odnośnik do komentarza
Hubsio Opublikowano 24 Listopada 2011 Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2011 Jesli ktos lubi np. grupowe napier*alanki i zadymy to serwer jak najbardziej polecam. Ja nie lubie tego typu zamieszek i nie polecam serwa. Sam na nim grałem. Bardzo dużo dzieci neo. Prawie każdy na wolnym ;[ Odnośnik do komentarza
BadyS Opublikowano 16 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2011 Serwer może byc ale nie w moim typie. Odnośnik do komentarza
lathander Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 Server godny uwagi gdyby nie to że mimo płatnej rejestracji 3/4 dzieci lata na wolnym zabija i się cieszy .. v1 to samo futer nie wydropicie bo jakies 3 "koxy" z innego królestwa będą Cię bić ;3 . Server polecam , ale nie na dłuższą mete . elo . Odnośnik do komentarza
assasix Opublikowano 18 Grudnia 2011 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2011 gidia GM'a z większymi ratami. ludzi cieszą bułę jak na wolnym cie zjadą, gdy bierzesz pvp w secie. zbugowany skowyt - wali więcej niz duchowe lagi na expowisku - sprzęt dobry net 6mbps bronie po 700ataku bez szybkości ataku mało ogarów - większość to neosy kamer ładnie działa Serwer odradzam - lepsze są hamaki. Odnośnik do komentarza
FruxiQ Opublikowano 1 Stycznia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2012 assasix jako jeden z czlonkow tkz "gildi GM'a" chcialbyc ciebie i innych poinformowac ze jak na razie za uczestniczenie w tej gildi nie dostalismy nic (a tym bardziej zwiekszonych ratow) lagi sa przez te minotaury a z tego co wiem maja poprawic to na mniejsze a co za tym idzie mniej lagujace potworki;p "malo ogarow" - z tym tez sie nie zgodze;] zadna z broni nie ma 700 ataku (mat to 530 w Dzwonie szczeki smoka) skwyt jest zbugowany i bije 2 x wiecej ale dla dobrego gracza to nie jest problem (szaman musi tez miec jakies szanse w pvp) a dzieci neo sa wszedzie Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.