Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[DYSKUSJA]ProMt2

Kaluna

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema co sądzicie o ProMT2 jak dla mnie serwer żałosny jeżeli popierasz daj +

Teraz po zmianie abs'ów gra się na prawdę super, każda klasa jest mocna i każdą w pvp można kosić. Nie jak wtedy pvp 50 godzin, a jedyne hity to były z przeszywek po 200 pfff. Przy takiej obrocie sprawy to bm'owie i healerowie byli niezniszczalni oraz weapon, teraz abs max to 80% na broń i nawet wojny nabrały koloru. Chociaż mógłby naprawić głupi szept...

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Dobrze, że reje płatne, mniej ludzi zmarnuje 2.50 na granie z niewyżytymi dziećmi z adhd, które nic innego nie robią oprócz latania na wolnym i bicia wszystkiego w zasięgu wzroku.

2mzof5.jpg
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Serv Fajny!

Dam eq na Candia(s21) za eq na Solar (s26) . Pisac na gg 6772711 (niewidoczny zawsze)

Gram na s21(Candia)
Woj Body lvl 66--------->ON
Ninja Dagger lvl 52---------> OFF

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jesli ktos lubi np. grupowe napier*alanki i zadymy to serwer jak najbardziej polecam. Ja nie lubie tego typu zamieszek i nie polecam serwa. Sam na nim grałem. Bardzo dużo dzieci neo. Prawie każdy na wolnym ;[

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Server godny uwagi gdyby nie to że mimo płatnej rejestracji 3/4 dzieci lata na wolnym zabija i się cieszy .. v1 to samo futer nie wydropicie bo jakies 3 "koxy" z innego królestwa będą Cię bić ;3 .

Server polecam , ale nie na dłuższą mete .

elo .

Opublikowano

gidia GM'a z większymi ratami.

ludzi cieszą bułę jak na wolnym cie zjadą, gdy bierzesz pvp w secie.

zbugowany skowyt - wali więcej niz duchowe

lagi na expowisku - sprzęt dobry net 6mbps

bronie po 700ataku bez szybkości ataku

mało ogarów - większość to neosy

kamer ładnie działa

Serwer odradzam - lepsze są hamaki.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

assasix jako jeden z czlonkow tkz "gildi GM'a" chcialbyc ciebie i innych poinformowac ze jak na razie za uczestniczenie w tej gildi nie dostalismy nic (a tym bardziej zwiekszonych ratow)

lagi sa przez te minotaury a z tego co wiem maja poprawic to na mniejsze a co za tym idzie mniej lagujace potworki;p

"malo ogarow" - z tym tez sie nie zgodze;]

zadna z broni nie ma 700 ataku (mat to 530 w Dzwonie szczeki smoka)

skwyt jest zbugowany i bije 2 x wiecej ale dla dobrego gracza to nie jest problem (szaman musi tez miec jakies szanse w pvp)

a dzieci neo sa wszedzie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...