Skocz do zawartości

Tier4 i nowe zawody w listopadzie!

.Pedodres
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Yo.

Na chacie przeczytalem, ze w listopadzie ma zostać dodana nowa klasa samochodów : Tier 4 oraz - i tu uwaga - nowe zawody: Drift oraz Drag.

Drift pewnie każdy wie co to jest, więc wytłumaczę zasady Dragu (dla tych którzy nie pamiętaja Undergrounda 1).

Podobno ma byc na 1/4 mili. Chodzi oto, ze jedzie sie caly czas prosto i samemu zmienia biegi, jesli chcemy zmienic pas (zeby ominac samochody) uzywamy strzalek.

Ogolnie happy jestem, bo w koncu na cos sie przyda Pontiac i inne muscle.

Co o tym sądzicie?

Fake czy prawda?

white pride world wide

Na chacie przeczytalem, ze w listopadzie ma zostać dodana nowa klasa samochodów : Tier 4 oraz - i tu uwaga - nowe zawody: Drift oraz Drag.

Drift pewnie każdy wie co to jest, więc wytłumaczę zasady Dragu (dla tych którzy nie pamiętaja Undergrounda 1).

Podobno ma byc na 1/4 mili. Chodzi oto, ze jedzie sie caly czas prosto i samemu zmienia biegi, jesli chcemy zmienic pas (zeby ominac samochody) uzywamy strzalek.

Ogolnie happy jestem, bo w koncu na cos sie przyda Pontiac i inne muscle.

Ja stawiam na fake.

Z wypowiedzi Marc'a na Facebooku wyczytałem że na razie nie będą wprowadzać T4 bo mają dużo samochodów z T1,T2 i T3 do wprowadzenie.Z tego co zdradzi Marc to w tym miesiącu mają dodać coś z T3 - Aston Martin.Za nie długo udostępnią nam kaniony,a w planach jest nowy tryb - PRÓBY PRĘDKOŚCI.I właśnie po pojawieniu się kanionów mają dać próby czasowe.Driftów i Dragów na razie nie będzie.Za tydzień mają dodać 2 samochody,a za 3 tyg.specjalną edycję samochodu "Treasure Hunt".

Edytowane przez Pitch_Black

1346581101-U331713.gif ExModNFSW I NFSWHelper 1346581101-U331713.gif

Ja stawiam na fake.

Z wypowiedzi Marc'a na Facebooku wyczytałem że na razie nie będą wprowadzać T4 bo mają dużo samochodów z T1,T2 i T3 do wprowadzenie.Z tego co zdradzi Marc to w tym miesiącu mają dodać coś z T3 - Aston Martin.Za nie długo udostępnią nam kaniony,a w planach jest nowy tryb - PRÓBY PRĘDKOŚCI.I właśnie po pojawieniu się kanionów mają dać próby czasowe.Driftów i Dragów na razie nie będzie.Za tydzień mają dodać 2 samochody,a za 3 tyg.specjalną edycję samochodu "Treasure Hunt".

Aha, próby też są spoko.

Założe się, że Aston Martin będzie miał słabe sterowanie <- bo beznadziejne miał w Carbonie, także raczej go nie kupię. No chyba że do pościgów się nada.

Dzięki za info.

Ogólnie z driftu bym sie najbardziej cieszyl .

Ale dobrze ze w ogole cos dodadza. :)

#Edit

Ale Ty pisałeś o tym miesiącu, a ja dałem info o 4 miesiące do przodu. Więc wszystko jest możliwe, tym bardziej, że będą kanony.

Edytowane przez .Pedodres

white pride world wide

Wg. mnie powinni zrobić wielkiego pacha i dodać wszystko na raz ;] Dużo graczy przestało grać, bo było nudno... Wątpię, by ktoś wrócił dla jednego samochodu, a po takim patchu na pewno wielu by wróciło ;]

Wszyscy się chwalą, to i ja się pochwalę:

PC:
  CPU: 
Intel Core i7 6700K @ 4.5GHz
  COOLER: SilentiumPC Fortis 3 v2
  MOBO: MSI Z170A-G43 Plus
  RAM: 2x8GB HyperX Fury Black 2400MHz CL15
  GPU: Palit nVidia GeForce GTX1070 JetStream @ 2012MHz/4004MHz
  AUDIO: AIM SC808
  SSD: Goodram Iridium Pro 240GB
  HDD: Western Digital Caviar Blue 1TB 
  PSU: SilentiumPC Enduro FM1 550W
  CASE: SilentiumPC Pax M70 Pure Black v2

PERYFERIA:
  Monitor: 
Eizo EV2450
  Audio: Technics SA-AX540 + Altus 110 (modyfikowane) + Superlux HD681EVO + Brainwavz M1
  Klawiatura: SPC Gear GK530 RGB Kalih Brown
  Mysz: A4Tech Bloody Blazing A90
  Podkładka: A4Tech Bloody B-081 
  Gamepad: Microsoft Xbox One Wireless Controller + Asus BT400
  Drukarka: Brother MFC-7460DN
  Kamerka: Logitech C270

LAPTOP:
  Model: 
Lenovo ThinkPad X230
  CPU: Intel Core i5 3210M @ 2,5GHz
  GPU: Intel HD4000
  RAM: 2x4GB Samsung 1600MHz