FuBu° Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Name: FuBu VS Przygody z Minecraft odcinek 1 Category: Freestyle użytkowników Date Added: 05 sierpień 2011 - 21:35 Submitter: FuBu° Short Description: Niezatwierdzony Dzisiaj wraz z kolegami na TeamSpeak3 odwiedzamy kwadratowy świat Minecrafta.Chłopaki pokazują mi oraz wam czym naprawdę jest ta gra. Linki do kanałów naszych gości znajdziecie poniżej. Wyświetl filmy gienio11211, Equalex, lewy785 i 2 innych 5 Odnośnik do komentarza
lewy785 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Twoje teksty troche rozbrajaja Moze jak sie nauczysz grac bedzie lepiej Prozno szukac podobienstw do metina Odnośnik do komentarza
dog6 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Fubu zawsze był najlepszym jajcarzem. Wracaj do metka, Minecraft to nie dla ciebie www.theris.pl - serwer tworzony z pasją! Odnośnik do komentarza
gienio11211 Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Itemshop kurwa w minecie ja pierdole haha Jebłem Idź kurwa dokończ robienia tego mieczyka stojącego na +1 bo masz małego skilla w minecie pixelowej haha Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi