Endynem Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Cześć. A więc wiecie jak mogę na moda dodać sobie nowe przedmioty i mapki z serwera DiamondMT2? Gram na tym serwerze na modzie, jednak nie widzę maski oraz tarczy i paru innych itemów. Do tego takie rzeczy jak zbroja mają zupełnie inne wartości defa etc. niż w cliencie. Do tego gdy chcę wejść na mapkę typu Smocza Komnata etc. mam czarny ekran i lipton ; x Wie ktoś może jak mogę mieć te mapy i odpowiednie itemy na modzie, bez szukania po forach tych map, moobów, itemów etc.? ; ) Odnośnik do komentarza
Weles Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Jedyne rozwiązanie = Nie cheatować i grać na oficjalnym kliencie gry. Pozdrawiam. //Zdajesz sobie sprawę, że to forum o cheatach ? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Mastick Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech Odnośnik do komentarza
KaMeR1337 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 aby widziec itemy musisz uruchamiac przez connecthelper Mastick i NateeR 2 Odnośnik do komentarza
mario22455 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Możesz też przekopiować pliki icon i item z clienta do moda :mellow: ... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ... Odnośnik do komentarza
szymano123 Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Albo zainstalować moda na kliencie i przez moda odpalać. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi