Exille™ Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siema Wstawiam tutaj filmik z mojego eq na pandoramt2 prosze oceniac i mowcie co zmienic ;D http://www.youtube.com/watch?v=jpQ0OhkFCiY Zbieram plusiki Zbieram plusiki Zbieram plusiki Moj kanał na yt : youtube.com/user/Vetickxd Odnośnik do komentarza
NoAcid Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2011 Wtf? To ma być dobre eq? Jeśli grasz 2 dzień, max 3, to ok. Ale jak dłużej to trochę gorzej. Ja po tygodniowej grze, przy siedzeniu max. 2h mam Full abs sura, ninja i prawie full woj, brakuje 15% w tarczy, ale mam w niej lepsze bony. Potem zrobię filmik i udowodnię Ci, że to eq nie jest wart zachodu. ;d PS. hwang jak i hełm epicki do pvp się nie nadaje. Mam wyjebaną sygne! Odnośnik do komentarza
.Flowes. Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Kolego to eq nie jest zbyt za dobre popracuj nad nim troszeczkę i wtedy dodaj SS Czy Uważasz że ci pomogłem?Jeśli tak to Kliknij ,to tylko 3 sekundy twojego życia. Odnośnik do komentarza
thenugat Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2011 Bleee Słabe Za jakieś 2 tygodnie ja dodam z moim eq To zobaczysz dobre eq Tylko na 35 lvl Odnośnik do komentarza
Popielnik Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 slabe eq w 1 dzien takie zrobisz Skype 1 Odnośnik do komentarza
Skype Opublikowano 10 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2011 na pl'u takie mam rob abs na kazda postac ;x Popielnik 1 Odnośnik do komentarza
Kubek Opublikowano 4 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2016 Film/ obraz nie działa. Kosz. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi