KoxPejaKox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Siemka. Mam pytanie jak zrobić żeby nie było widać jak gram tych ikonek np. ile jest amunicji albo jaka to broń wogóle żeby nic nie było jak na filmikach G1 na stronce jak prezentuja broń w marketplace. Nagroda: Dla 1 który odpowie dobrze i bd działać 5* i +/- kto co woli Dla reszty po -/+ kto co woli Ja nie chce buga chce tak a kto poda żeby napisać ticketa do nich że bym tak chciał kto da wzor Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez KoxPejaKox ryba77 1 Odnośnik do komentarza
Remzoo Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak się nie da zrobić... Oni to nagrywali w bardzo starej wersji wr, czyli bardzo dawno. Wracam.. Odnośnik do komentarza
xxBoBxx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Czasem masz takiego buga, jak nie będziesz miał neta podczas gry warrocka to nie będziesz mógł wylogować i po zrobieniu rolfa wszystko zniknie. (aby amunicja zniklneła musisz exit i yes przycisnać, ale z gry ciebie nie wyrzuci) Dota 2 > Lol Odnośnik do komentarza
hekke123 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Próbowałeś klikać F1,2,3 itp ? Jak nie da się to sprawdź w opcjach. Sygnatura by R4donix. Czekam na dalsze propozycje czegoś podobnego http://www.mpcforum.pl/topic/416750-zlecenie-sygnatura-avatar/ Odnośnik do komentarza
szlachetny1 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie ma takiej możliwości, aby nic na ekranie nie było widać. Po prostu nie ma takiej opcji, bo nie wprowadzono zmiany kamer, ani nic w tym stylu. Może kiedyś -,- Daj plusika Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ? Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać ! Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,- Zbieram Plusy ! + Odnośnik do komentarza
D3m0n3k Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Teraz tego juz nie zrobisz. To bylo dawno w starej wersji. Odnośnik do komentarza
areq94pl Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 jak grasz i masz modem to wyciagnij wytczke z modemu esc yes i powinno nie wylogowac tylko zniknie ammo bron itp Odnośnik do komentarza
Celebrities Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2011 Admin użył opcji spectact. Zwykły użytkownik nie może tego zrobić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi