Kamifox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam mam prożbe nieiwem co sie dzieje zrobilem server dedyk na wlasnej maszynie i jak wyloncze program no-ip i wloncze to jest inny ip ;/ co robić ?? Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość! I Krytykuje Serwery Szczerze tak jak sądzę! Odnośnik do komentarza
Kamifox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 pomocy plzz dam + lub - Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość! I Krytykuje Serwery Szczerze tak jak sądzę! Odnośnik do komentarza
Kamifox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 prosze to bardzo wazne //Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj. Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość! I Krytykuje Serwery Szczerze tak jak sądzę! Odnośnik do komentarza
krachu Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli stawiasz serwer u siebie to wpisz IP w server.properities swojego komputera np. 192.168.x.x a gdy ktoś będzie się do ciebie chciał połaczyć musi wpisac twoje ip wewnetrzne. Twoje ip wewnetrzne bedzie w dokumentach internetu o ile twoj internet takowe udostepnia. Jeżeli używasz routera musisz przekierowac porty aby mieć IP zewnetrzne. Odnośnik do komentarza
Kamifox Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 tylko jak sprawdzalem mam zewnetrzne i mam neostrade tp Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość! I Krytykuje Serwery Szczerze tak jak sądzę! Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi