Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Dedykiem :( Help

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam prożbe nieiwem co sie dzieje zrobilem server dedyk na wlasnej maszynie i jak wyloncze program no-ip i wloncze to jest inny ip ;/ co robić :(??

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

pomocy plzz dam + lub -

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

Opublikowano

prosze to bardzo wazne

//Nie pisz posta pod postem, używaj edytuj.

Opublikowano

Jeżeli stawiasz serwer u siebie to wpisz IP w server.properities swojego komputera np. 192.168.x.x a gdy ktoś będzie się do ciebie chciał połaczyć musi wpisac twoje ip wewnetrzne. Twoje ip wewnetrzne bedzie w dokumentach internetu o ile twoj internet takowe udostepnia. Jeżeli używasz routera musisz przekierowac porty aby mieć IP zewnetrzne.

narutot.png
Opublikowano

tylko jak sprawdzalem mam zewnetrzne :( i mam neostrade tp :(

• Dodaj nową pozycję...