Skocz do zawartości

League Of Legends:Error podczas ściągania.

PaTroPL
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.Kolega mi zaproponował grę razem,ale podczas pobrania klienta z orginalnej strony(głównej) wyskoczył mi jakiś dziwny Error odrazu z początku kliknięcia,Uruchom''.A w tym errorze było napisane:Connections Error.Pando Media Boster be Started.Fallow The Instruction on the Help page to re-instal Panda Media Boster and try again.

You Can contact us at...Próbowałem instalować 3-5 razy ale za każdym razem było tak samo :((.

Prosze o jak najszybsza odp.i bardzo szczegółową.Dziękuje.

Tu strona ze zdjęciem erroru:http://www17.zippyshare.com/v/38809500/file.html

Edytowane przez PaTroPL

Nie wiem co dokładnie jest że ci przerywa ściąganie (to nie instalacja tylko client ściąga ci instalke na kompa)

Z tego Erroru wynika że tracisz połączenie z serverem jesli masz jakiegoś antywirusa to weź mu wyłącz ochrone komputera albo go w cholere wyłącz.

Resztę programów nie potrzebnych takich jak skype czy gg też wyłącz na czas pobierania gry

Programy te spowalniają internet jeśli masz wolnego nata to jest to istotne spowalnia to internet więc dlatego może neta ci braknie

Jeśli nadal nic nie pomorze to ściągnij instalkę ten client pobiera instalke na dysk która potem się włącza instaluje grę i usuwa się sama.\

Nie wiadomo dlaczego client odpowiedzialny za ściągnięcie gry nie chce ściągać na twoim kompie xD

Dobra masz tu instalke ominiesz tym sposobem clienta ale i tak będziesz musiał updeta ściągnąć raczej gra to zrobi jeśli update niebędzie chciał się sciągnąc albo instalka to zażalenia do firmy od której bierzesz neta bo cię w tedy w h*ja robi

link do instalki zaufane źródło (instalki.pl :D ) nie musisz sie obawiać 10000000 trojanów

EDIT zapomiałem dać linku :D

http://www.instalki.pl/gry/download/strategiczne/League_of_Legends.html

POMOGŁEM DAJ +

Edytowane przez BoogiMan96PL