desmonson Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siemka, mam do was pytanie, czy istnieje bot do CoD 4 który ma: Auto-namierzanie Auto-strzelanie Może być DETECTED Wallhack NIE MA RankHacka !!!!! ( chodzi mi oto żeby nie dawało mi XP na - 125k, ani 55 lvl !!!! ) I całą resztę co ma AimBot oprócz tego RankHacka co napisałem wyżej Odnośnik do komentarza
Tot4l_Own4g3 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Siemka, mam do was pytanie, czy istnieje bot do CoD 4 który ma: Auto-namierzanie Auto-strzelanie Może być DETECTED Wallhack NIE MA RankHacka !!!!! ( chodzi mi oto żeby nie dawało mi XP na - 125k, ani 55 lvl !!!! ) I całą resztę co ma AimBot oprócz tego RankHacka co napisałem wyżej Rank hacka ma tylko mombot i jescze taki jeden, ale nie pamiętam nazwy. W dodatku to trzeba włączyć w menu. W spisie dużo (chyba nawet każdy) jest bez (rank hacka)- http://www.mpcforum.pl/topic/275579-spishacki-tuty-i-inne-przydatne-tematy/ Z tych ze spisu polecam polecam: Cod 4 Oldschoolhack V.5 Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Tot4l_Own4g3 Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi