Golf2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Witam was szukam mapy RP która chcę odpisać na Hostingu mam do wykorzystania na miesiać jak było by duzo ludu to mape dalej bym prowadzil tylko jej niemam potrzebuje dobrej mapy RP Serwer nazwę inicjałami RP MPC JEŻELI KTOŚ MA MAPĘ NIECH PODA POSTARAM SIĘ GO JAKOŚ WYRÓŻNIĆ!!! NA SAMPA 0.3C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi1910 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 www.pawno.pl tam masz pełno map KLIKNIJ Zbieram + Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz Gnoje pierdolone usuneli mi avka " a mialem takie zajebiste cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Golf2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Ale ja tu szukam a nie tam I jak można żeby była gotowa do odpalenia tylko i git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoraN Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nic nigdy nie jest gotowe do odpalenia, zapomnij że ktoś będzie grał na takim serwerze, gdzie nawet nazwy serwera nie zmienisz. Na pawno.pl masz paczkę map RP, pobierz i posprawdzaj, która Ci się podoba. BTW: Nie pozwalaj sobie z tymi inicjałami MPC Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepsi1910 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 problem wielki poszukac na pawno omg masz http://hotfile.com/dl/79819257/0f8faa0/RolePlay.rar.html Zbieram + Na serverach pod Nickiem: Psychopata/ZrobmyMelanz Gnoje pierdolone usuneli mi avka " a mialem takie zajebiste cyce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.