mirek1717 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli zły dział to prosze nie usuwać , nie wiem gdzie to napisać Witam, założyłem się z Kolegą ze do 10 Sierpnia będe miał 350 WIdzów na YouTube : http://www.youtube.com/user/MlREK1717 Kto Mnie zasukskrybuje odwdzięcze się tym samym oraz komętarzami ) Zakład o (0,5L) Wiecie co robic ;d? Wystarczy kliknąć w link >>>>KLIKNIJ TUTAJ I ZASUBSKRYBUJ i wciśnąć SUBSKRYBUJ A warto mnie zasubskrybować ponieważ mam ciekawe filmy! Odnośnik do komentarza
papasmerf10 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 co to za problem miec 350 widzow ;p Zobacz co to postać robi na evencie http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)! Odnośnik do komentarza
co to Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie masz 20zł na wódkę? Kocham mpcforum.pl!!! Odnośnik do komentarza
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Tak tak zakład... Napisz po prostu że chcesz mieć widzów, a nie kłamiesz prosto w twarz. PawlikxDD 1 Odnośnik do komentarza
Cheatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Za to kłamstwo nie dam suba:> Odnośnik do komentarza
Hunter Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jeżeli zły dział to prosze nie usuwać , nie wiem gdzie to napisać Witam, założyłem się z Kolegą ze do 10 Sierpnia będe miał 350 WIdzów na YouTube : http://www.youtube.com/user/MlREK1717 Kto Mnie zasukskrybuje odwdzięcze się tym samym oraz komętarzami ) Zakład o (0,5L) Wiecie co robic ;d? Wystarczy kliknąć w link >>>>KLIKNIJ TUTAJ I ZASUBSKRYBUJ i wciśnąć SUBSKRYBUJ A warto mnie zasubskrybować ponieważ mam ciekawe filmy! Tak tak, a czemu w temacie napisałeś zakład o 0,7 a w poście o 0,5 ? Odnośnik do komentarza
wjatek Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A ja nie będę chamem i dam suba Odnośnik do komentarza
xEENSx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie dam suba bo nie ma żadnego zakładu, koleś chce poprostu nazbierać sobie widzów. Odnośnik do komentarza
cha Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Jak mi wyślesz tą flaszkę, to pierdolnę suba. Odnośnik do komentarza
JanŁawrynowicz Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mógłbym prosić skan dowodu lub innego dokumentu potwierdzającego ukończenie 18 roku życia ? Inaczej będę musiał poinformować rodziców o twoim zakładzie Kunnorinno 1 Odnośnik do komentarza
Kunnorinno Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Hahaaha pan JanŁawrynyowicz. Już na gg teraz na MPC Odnośnik do komentarza
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dam suba, niech się cieszy z tych widzów.. chodź prawda jest taka że nie ma żadnego zakładu. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi