AntyVirus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Siema. Może mi ktoś wgrać CoD MoD + go aktywować ? Dam 30x + i 5. Paczka juz sciągnieta, trzeba ja tylko wgrac. Pisac na GG: 11018828 @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ Pobrałem QTM_CoDMoD by huskyyy ale nie wiem jak teraz go wgrać na serwer. Podmienić czy co ? Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez AntyVirus "Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ventos Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Podmieniasz cstrike. ;x Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AntyVirus Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A musi być obowiązkowo patch v23 ? bo ja postawilem na patchu v32. "Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xXAsparteXx Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Spróbuj na tym na którym masz a jak nie zadziała użyj v23 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dominik5900 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wgrywasz amxmodx a następnie podmieniasz addons z addons z packzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi