avery121 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam pytanie czy jest Mod albo bot który oddawał by exp do gildi za mnie jak expie ? i czy to działa na Priv serv na przykład na Dragonmt2 Prosze o pomoc Odnośnik do komentarza
diablo660 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Działa i jest to w kamer modzie kliknij F6 i tam na samym dole exp gulite czy jakoś tak i klikasz ustawiasz od ilu % ma oddawać i jedziesz Pomogłem daj minusa Odnośnik do komentarza
Benito Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mam pytanie czy jest Mod albo bot który oddawał by exp do gildi za mnie jak expie ? i czy to działa na Priv serv na przykład na Dragonmt2 Prosze o pomoc Tak ! na DragonMT2 pewnie chcesz dropić sztabki polecam ci ustawić 1% i zrobić tak jak napisał UP Odnośnik do komentarza
speader22 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 max do oddawania jest 50 % i ta funkcja jest w kamer modzie , jak zmienisz mape zalogujesz sie to na dole pisze Filmy z Metin2.PL Solar s26 Odnośnik do komentarza
StopPro Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 www.metin2mod.tk Prosze Odnośnik do komentarza
Misiekantos253 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Wyjasnoine, zamykam. Regulamin sygnatur Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi