MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Siema. Chcialem rano odpalic kompa, ale zamiast takiego pstryk mam taki trochę podluzny dzwiek powtarzajacy sie co jakis czas... Sprawdzlem polaczenie wszystkiego itp. Kabel zasilajacy przy wtyczce do komputera jest troche opdarty ale nie widac zeby jakikolwiek przewod bylby uszkodzony. Co robic ? Kupic nowy kabel ? Ile by mnie taki wyniosl. Takiego kabla wlasnie uzywam. Przepraszam za bledy ale pisze z laptopa. Dodam ze jak wloze kabel komputer sie odpala itp. ale router pokazuje ze nie ma w ogole podpietego komputera. A to miejsce gdzie mniej wiecej jest troche urwane. Zaznaczone czerwonym. Odnośnik do komentarza
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dla pewności kup, taki kabel nie jest drogi. Odnośnik do komentarza
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Nie jest drogi czyli ? 20 zł ? Odnośnik do komentarza
Evasion Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Może i mniej, w komputerowym jakimś zobacz.. byle nie w tesco itp, bo będzie gorszy od tego co aktualnie masz :P Odnośnik do komentarza
RudiFix Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 W pierwszym lepszym sklepie komuterowym kupisz za nie więcej niż 15zł. Ja też ostatnio musiałem kupić bo mi pies przegryzł :/ Odnośnik do komentarza
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Dobra, od 10 komputronik, zajrzę. Dzięki wszystkim. Plusy lecą. Odnośnik do komentarza
MT2222 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Mowisz ze miales dlugi dzwiek powtarzajacy sie? Wydaje mi sie ze to moze byc cos od ramu. Jak jest odpiety to sa takie dlugie piski. Odnośnik do komentarza
Sawickas Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) MT222 Tylko najgorsze że nie wiem jaki ma Bios, czy AMI czy Phoenixa :P Tylko prawie w każdym, podane dźwięki świadczą o błędach z Ramem :P Dobra niech idzie kabel od zasiłki, może się uda (daje 30 % ) _________________________ I jakby był odpięty RAM to ciągły dźwięk :] Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez Sawickas Odnośnik do komentarza
RazorLubiAnala Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 To nie wina kabla-.-. Ogarnij płyte głowna, jeżeli nie masz katy graficznej chłodzonej pasywnie przeczyść chłodzenie. Sprawdź box'a nad prockiem. Wyjmij zasilacz przedmuchaj... Podstawowe czynności. Odnośnik do komentarza
MrGamesMetin2 Opublikowano 6 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2011 A jednak wina kabla. W sklepie powiedzieli mi że niby nie jest przerwany, powiedziałem kolesiowi żeby podłaczył do jednego z komputerów i sam zobaczył. Kupiłem za 10 zł nowy, ale był ten sam problem za 1 włączeniem. Teraz już wszystko chodzi, do zamknięcia. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi